Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün!

 
      ESL & Intel işbirliği ile Amerika'da düzenlenen Intel Extreme Masters Dallas 2024, Counter-Strike 2 turnuvasında büyük final bugün Team Vitality ile G2 Esports arasında gerçekleşecek.
 
     Grup aşamasında; A grubunu birinci olarak tamamlayan Vitality ile üçüncü olarak tamamlayan G2 Esports adlarını Playoff etabına yazdırdı. Playoff etabında Team Vitality, HEROIC ve Team Spirit'i 2-0 mağlup ederek adını büyük finale yazdırdı. G2 Esports ise FaZe Clan ve 9z Team'ı 2-0 mağlup ederek, Team Vitality'nin büyük finalde rakibi oldu. 
 
     Grup aşamasında Team Vitality'e karşı 2-0 mağlup olan G2 Esports, rövanş adına büyük finalde mücadele edecek. Galip olan takım turnuvanın şampiyonu olurken 100.000 Dolar para ödülünün sahibi ve IEM Cologne 2024 turnuvasına katılma hakkı elde edecek.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız