Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spor Parti Oyunu Dunk Dunk, Switch ve PC için Yayınlanıyor

 
 
Badgerhammer tarafından geliştirilen spor partisi oyunu Dunk Dunk'ı Switch ve PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Yayın duyurusunun bir parçası olarak, Yooka-Laylee serisinden Yooka ve Laylee'nin Dunk Dunk'ta "Buddy-Duo" olarak da oynanabilir olacağı ortaya çıktı. 
 
Dunk Dunk, benzersiz bir çizgi film estetiği, basketbolun stratejisi ve hassasiyetini çok oyunculu arena platform aksiyonunun kaotik eğlencesiyle bir araya getiren ve tırnak ısırtan gergin maçlar yapan benzersiz bir basketbol oyunudur.
 
Tek başınıza, bir arkadaşınızla veya bir ev dolusu arkadaşınızla oynayın. Maskotlarınızı giydirin ve uzay istasyonları, dinozor parkları ve perili evler gibi evrenin dört bir yanındaki çılgın yerlerde basketbol topları, balonlar ve hatta örsleri smaçlayın. 
 
Evrenin dört bir yanından 8 benzersiz arenada oynayın. Sualtı laboratuvarından dinozor zamanlarına ve terk edilmiş bir uzay istasyonuna kadar her arenanın kendine özgü özellikleri var.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spor Parti Dunk Dunk Switch PC
Yeni The Lord of the Rings Oyunu için Çıkış Tarihi Verildi Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Yeniledi: 38 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız