Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake Sabit Kameraya Sahip Olsaydı Nasıl Görünürdü?

 
 
Yakın zamanda piyasaya sürülen Silent Hill 2’nin yeniden yapım sürümü oyuncular tarafından sevildi ve bir hayli tutuldu. Orijinal oyunun haricinde yeni eklemelerle beraber atmosfer bir hayli korundu ve o gergin ortamı dibine kadar hissedebiliyoruz. Şimdi ise yepyeni bir konsept video, oyunun sabit kamera bakış açısıyla beraber nasıl görünebileceğini ortaya koyuyor.
 
Silent Hill 2 Remake için dikkat çekici konsept video
 
 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan Enveloping Sounds adlı bir kanal, oyunu sabit kamera açısıyla gösteren bir video paylaştı. Görebileceğiniz üzere sabit kamera bakış açısı o eski oyunların hissiyatını bizlere sunuyor ve genel olarak ortama uyumlu olmuş diyebiliyoruz.
 
Ortaya çıkan video tamamen konsept amaçlı. Yani şu anda herhangi bir mod şeklinde karşımıza çıkmıyor. Ancak ilerleyen süreçte belki de böyle bir modun yayınlanması beklenebilir. Eğer böyle bir mod olursa tüm oyunu sabit kamera bakış açısıyla beraber oynayabilirsiniz.
 
Ancak genellikle bu tarz konsept videoların devamı gelmiyor. Örneğin Ekim 2023 tarihinde Alan Wake 2 için sabit kamera bakış açısına sahip bir video paylaşılmıştı. Aynı şekilde Resident Evil 4 Remake için de benzer bir video gördük. Fakat bunlar konsept olarak kaldı. Tüm bu detaylar bir kenara, işte konsept video.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor STALKER 2: Heart of Chernobyl'den Yeni 8 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız