Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shinji Mikami: Resident Evil 6 Aksiyon Filmi Gibi

 
   CVG ile gerçekleştirdiği röportajda Resident Evil serisinin bugün geldiği noktaya değinen serinin babası Shinji Mikami, eski nesil Resident Evil hayranlarıyla aynı görüşte:
 
"Resident Evil 6'nın tanıtım videosunu görünce bir zombi oyunundan çok Hollywood yapımı aksiyon filmlerine benzettim." yorumunda bulunan Mikami, artık RE serisinde görev almamasını ise şöyle açıklıyor:
 
"Bu durumdan ne mutluyum ne de üzgün. Sanırım Capcom'daki ekip oyun üzerinde sıkı çalışıyor. Resident Evil 6'yı oynarmıyım, bilmiyorum. Resident Evil 5 ancak geçen sene oynayabildim. Bana bir kopya göndermişerdi ama uzun süre elimi dahi sürmedim. Bu, oyunun iyi veya kötü olmasından kaynaklanmıyordu. Biliyordum ki benden başkası tarafından yapılan, benim tarzıma uymayan bir Resident Evil oyunuydu ve bu fikirden hoşlanmamıştım."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BeefJack Resident Evil Capcom aksiyon macera shooter PS3 Xbox 360 PC
Metal Gear Rising İçin Yeni Oynanış Videosu End of Nations Betası Bugün Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BySeLaMeT-TR

21.7.2012 00:15:45

0
Zamanında illada gamecube illada Gamecube diye tutturmasaydın şimdi ps3 xbox360'larda PC'lerde senin eserin olcaktı sen önce doğmasını sağladın sonra büyüttün kocaman oldu sonra oğlunu evlatlık verdin şimdi arkasından bakıyorsun oldumu hiç böyle RE illaki değişcekti yani illaki her oyun öyle zamana ayak uydurmak zorunda bakınız MOH serisi COD , BF serisi ve daha bir çok oyun böyle istediğini söylesede boş ama hep gönlümüz Shiji Mikami San RE yapımı başında olması imkasızı istemek ama :D

resh_aykut

20.7.2012 22:48:44

0
Şimdi şöyle ki adam ne dese haklı . Fakat aksi taktirde Capcom 'ın üstüne de fazla gidilmemesi gerek bence. Shinji mikami Shadows of the damned diye bir oyun yaptı neden hiç ses getiremedi ? Niye yani bu kadar usta adam tamam neden yapamadı ? Oynayanlar rezalet olduğunu söyledi hatta. Resident evil bunca değişimi yeni gelişen oyun teknolojisi yüzünden oldu.Daha doğrusu yeni jenerasyon oyunculuk. Bu sadece Resident evil a olsa yine iyi final fantasy , silent hill beraberinde götürdü.. Resident evil ın değişim geçirmesisin suçlularından biri de kesinlikle mikami.Şu oyunun üstünde biraz daha fazla durup ağırlığını koysaydı.

BSC Misafiri

20.7.2012 18:40:29

0
Resıdent evıl 4 ten sonrası yalan,nerde o eskı korku havası eskı oyunlar daha ıyıydı be.

BSC Misafiri

20.7.2012 14:12:34

0
shinji mikami gerçekten efsane bir isim hangi oyunu yaptıysa adına yakışıyor vanquish gerçekten çok iyi bir oyundu ama adam res serisinden ayrıldıkdan sonra resident evil resmen yaban ellere düştü adam da haklı olarak oynamaz çünkü kendi icat ettiğin bir eserin senin değilde başkası tarafından kullanılması insanın doğasına aykırı.

BlackBeasT

20.7.2012 13:08:08

+1
Capcom;Shinji Mikami'yi RE4den sonra kaybetti NGC only olarak piyasaya sürüldü,Capcom 1 sene sonra PC ve PS2 portları yaptı,Mikami RE4 başka platformlara çıkarsa kafamı keserim gibi iddali demeç vermişdi,kafasını kesmedi tabi capcom'dan ayrıldı. NGC only olan RE4 oyunu bugun iphone kadar port yapıldı... Demem o ki Resident Evili toparlayıp eski atmosferine büründürücek kişi yine Shinji Mikami'dir...yaban ellerde RE diğer oyunlara benzemekten öteye gidemez...

Sir Maximus is BACK

20.7.2012 12:48:30

0
doğru diyor

BSC Misafiri

20.7.2012 12:45:39

0
vanquish in giriş sahnesini her izlediğimde resident evil in devamını sen yapmalıymışsın diyorum

BSC Misafiri

20.7.2012 12:13:29

0
Adam doğru konuşuyo.Herife oyun yollamışlar,oynamaya tenezzül etmemiş.

BSC Misafiri

20.7.2012 12:13:23

0
OHOOOO GEÇTİ O TREN
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız