Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir?

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara tanıtılmaya hazırlanan PlayStation 5'in Pro sürümü için yepyeni bir etkinliğin gerçekleştirileceği konusunda sizleri dün bilgilendirmiştik. Ancak yayınladığımız haberde tam olarak bu sürümün tanıtılıp tanıtılmayacağı belli değildi. Fakat şimdi ortaya çıkan liste dışı bir video, PlayStation 5 Pro sürümünün ortaya çıkacağını doğruluyor.
 
PlayStation 5 Pro etkinliği nasıl izlenir?
 
 
 
Sony Interactive Entertainment'ta PlayStation 5 baş mimarı Mark Cerny'nin sunumları ile yapılacak olan etkinlik bildiğiniz üzere 10 Eylül yani bugün Türkiye saati ile 18:00'de gerçekleştirilecek. 9 dakikalık etkinlik kapsamında PlayStation 5 Pro'nun teknik özelliklerine ve oyun teknolojisindeki yeniliklere odaklanılacak.
 
PlayStation'ın resmi YouTube kanalında ortaya çıkan PlayStation 5 Pro başlıklı listelenmemiş bir video, yeni sürümün geleceğini doğruluyor. Etkinliği tamamen ücretsiz bir şekilde YouTube platformu üzerinden izleyebileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.9.2024 20:13:46

0
Konsol çıkardıkça batan Sony ve Xbox :))) yıllar önce ilk çıktığında Switch konsolumu aldım rahatıma bakıyorum vallah, Switch 2 çıkınca onu da kapar yıllar boyunca takılırım, adamlar exclusive oyun kralı be daha ne olsun hhahahha

gamerxir

10.9.2024 18:33:10

0
700 dolar lol

BSC Misafiri

10.9.2024 17:35:50

0
Slim model almıştım şimdi de pro mu çıkıyor. Ben bıktım artık bunları takip etmekten. Artık bırakıcam bu işleri....

BSC Misafiri

10.9.2024 17:30:27

0
eEğer slimden küçük olursa alırım. Ama ps4 pro'nun slimden büyük olduğu düşünülürse bu da büyük olacak gibi..

yaratıc1KLAVYE

10.9.2024 17:02:51

0
Koşun alın hemen. Biter yoksa. MazaAllah PS5 Pro'suz nasıl yaşarsınız. Pro çıkınca Slim modeli de eskir hemen zaten. Hemen tüketmelisiniz bunu da. Birkaç seneye de 6 çıkar ona da kapıda kuyruk yaparak almalısınız. Yoksa nasıl değeri olur evinizin baş köşesinde. İhtimali bile acı ve elem verici. Üretmek yok tüketmeye devam. Kapitalist düzen sizsiz olmaz. El ele tutuşup daha ne şarkılar söyleyeceksiniz.

mehmetalpertr

10.9.2024 16:05:31

0
tanıtılsın bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız