Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NVIDIA, Kullanıcılara 3 Aylık Game Pass Hediye Ediyor!

 
 
Ekran kartı ve teknoloji üreticisi olarak karşımıza çıkan NVIDIA, kullanıcılara güzel bir yenilik sunmayı hedefliyor. Açıklanan detaylara göre 3 aylık süre boyunca oyun abonelik hizmeti Game Pass sistemi oyunculara hediye edilecek.
 
Türkiye desteklenen ülkeler içinde yer almıyor 
 
 
 
Sevindiren bu gelişme ile birlikte hediye aboneliklerin 4 Haziran'da dünya çapındaki tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Ancak burada bizleri üzen bir detayın olduğunu da belirtelim.
 
Bedava üyeliğin her ne kadar dünya çapındaki oyunculara sunulacağı belirtilse de ne yazık ki içlerinde Türkiye bulunmuyor. Yayınlanan yeni görsel içerisinde desteklenecek olan birçok ülkenin burada bulunduğunu görebiliyoruz. Fakat ne yazık ki ülkemiz bu destek kapsamında bulunmuyor.
 
Endonezya'dan İtalya'ya kadar oldukça farklı ülkelerin oyuncuları 3 aylık bedava Game Pass aboneliğine kavuşurken Türkiye’nin burada bulunmaması oldukça üzücü. Bu yasaklanmanın sebebi her ne kadar resmi olarak açıklanmasa da "yasal sorunlar" olduğunu biliyoruz.
 
Görsel 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun firmalar oyunlar 2024
Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.6.2024 13:31:29

0
Bizimkiler bir yolunu bulup alırlar gibime geliyor hocam

BSC Misafiri

4.6.2024 00:16:36

+1
O zaman nvidia reklamı yapmayın yani.. yoksa bize ne

Echonight83

3.6.2024 18:01:10

0
Bize verseler şaşardım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız