Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Krafton, Dünyaca Ünlü Japon Oyun Geliştirme Stüdyosu Tango Gameworks'ü Bünyesine Kattı!

 
 
KRAFTON, Inc. bugün yaptığı açıklamayla Tango Gameworks'ün yetenekli çalışanlarını ekibine katarak şirketin küresel genişlemesinde dönüm noktası niteliğinde bir anı ve Japon video oyunu pazarına yaptığı ilk önemli yatırımı duyurdu. Bu stratejik hamleyle KRAFTON, Tango Gameworks'ün beğeni toplayan oyunu Hi-Fi RUSH'ın haklarını da elde etmiş oldu.

2010 yılında kurulan Tango Gameworks, eleştirmenlerce beğenilen ritim tabanlı aksiyon oyunu Hi-Fi RUSH, hayatta kalma korku oyunları The Evil Within ve The Evil Within 2, aksiyon-macera oyunu Ghostwire: Tokyo gibi ses getiren ürünlere imza atarak oyun geliştirici bir stüdyo olarak rüşdünü ispatladı. Stüdyo, ZeniMax'ın 2021 yılında Xbox tarafından satın alınmasıyla Xbox'ın bir parçası oldu.

Tango Gameworks'ün en önde gelen oyunu olan Hi-Fi RUSH, dünya çapındaki oyuncuların takdirini kazanan bir ritim aksiyon dövüş oyunu. Oyun, Steam'de 'Son Derece Olumlu' eleştiriler alarak geniş çapta beğeni topladı. Hi-Fi RUSH, BAFTA Oyun Ödülleri'nde 'En İyi Animasyon', The Game Awards'da 'En İyi Ses Tasarımı' ve 'En İyi Ses' kategorisinde Oyun Geliştiricilerinin Seçimi ödülü de dâhil olmak üzere saygın ödüllere layık görüldü.
 
 

Stratejik anlaşmanın bir parçası olarak KRAFTON, gerek Tango Gameworks tarafında sorunsuz bir geçiş süreci gerek sürekliliği sağlamak adına Xbox ve ZeniMax ile iş birliği yapmayı planlıyor; bu sayede yetenekli ekibin Hi-Fi RUSH IP'sini geliştirmeye devam etmesi ve yeni projelere imza atması mümkün olacak. KRAFTON, Tango Gameworks ekibinin yenilikçi yaklaşımını sürdürmesini ve oyunseverlere yepyeni, heyecan verici deneyimler sunmasını destekleyecek. The Evil Within, The Evil Within 2, Ghostwire: Tokyo ve orijinal Hi-Fi RUSH stüdyonun kataloğunda bulunmaya devam edecekler.

Bu entegrasyon, KRAFTON'un küresel olarak genişleme ve portföyünü yenilikçi ve yüksek kaliteli içeriklerle geliştirme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.Tango Gameworks'ün ekibe dâhil olması, KRAFTON'un interaktif eğlencenin sınırlarını zorlama misyonuyla da paralellik gösteriyor.

Daha fazla bilgi için www.krafton.com/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
STALKER 2 İçin 36 Dakikalık Geliştirici Günlüğü Yayınlandı Red Dead Redemption'ın PC Platformuna Gelişini Müjdeleyen Gelişme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız