Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BUG Karargahı GGJ İstanbul ile Açılıyor

 
     Bahçeşehir Üniversitesi’nin, bahar döneminde faaliyete geçecek Galata Yerleşkesi, aynı zamanda BUG karargahının da kurulacağı yer olacak.

      Tüm dünyada aynı anda, 25-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek Global Game Jam, 48 saatlik bir oyun geliştirme maratonu. Bağımsız oyun geliştiricilerin hünerlerini gösterdiği ama en önemlisi bir araya geldiği en bağımsız platform. Verilen tema ile beyin fırtınası başlıyor, fikirler sunuluyor, takımlar kuruluyor ve uykusuz iki gecenin ardından ortaya çıkan oyunlar tüm dünya ile paylaşılıyor!

      GGJ’nin ardından BUG eğitsel ve deneysel etkinliklerine tam gaz devam edecek. Aylık programlar halinde kurgulanacak bu etkinlikler, içeriklerine göre başvurular alarak katılımcılarını belirleyecek. Etkinliklerin yanı sıra oyun tabanlı öğrenme, oyun müziği, oyunlaştırma, oyun teknolojileri gibi çeşitli alanlarda araştırma grupları kuracak olan BUG, sektör ve akademiyi buluşturan projeler üretmeyi hedeflemekte. Mayıs 2012’de kurulan BUG, Playful Interactions ve Oyun Atölyeleri ile hem yerel hem de global ölçekte önemli adımlar atmıştı.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
GGJ Global Game Jam BUG Türkiye
TLoZ: The Wind Waker, Wii U'da Çok Daha Renkli CS: Global Offensive'e 'Deathmatch' Modu Eklendi

Alpins951

24.1.2013 15:59:35

0
Orada olmak isterdim :) Geçen senenin 1.cisi Ruhi The Loopy :D :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız