Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak

 
 
BioWare ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Dragon Age serisinin bir sonraki ana oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyunda farklı zorluk seçenekleri bulunacak ve her bir seçenek farklı bir deneyim sunacak.
 
Dragon Age: The Veilguard serinin ana devam oyunu niteliğinde
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre oyuna başlamadan önce çeşitli zorluk seviyeleri arasından veya oyun stilleri arasından seçim yapabileceksiniz. "Storyteller" adlı zorluk seçeneğini savaştan çok hikayeye öncelik vermek isteyen oyuncular seçebilecek ve oldukça kolay bir yapıyla karşı karşıya gelebileceksiniz. "Adventurer" zorluk seçeneğine bakacak olursak dengeli bir hikaye ve savaş deneyimi isteyenlere hitap edecek.
 
Diğer taraftan "Nightmare" yani Kabus modu oyunculara hem savaş anlamında hem de hikaye anlamında zorlu anlar yaşatacak. Game Informer tarafından açıklanan detaylara göre 3 farklı zorluk seçeneği arasından en zoru elbette Nightmare olduğu belirtildi.
 
Öte yandan oyun içerisinde "Unbound" adlı ek bir zorluk seçeneği bulunuyor. Bu zorluk seçeneği ile beraber oyuncular çeşitli ayarlamalar yaparak kendi oyun deneyimlerini özelleştirebiliyor. Bu seçenek içerisinde nişan yardımı ve otomatik nişan seçenekleri gibi özellikler yer alıyor. Aynı zamanda oyuncular düşmanlardan ne kadar hasar alacaklarını ve ne kadar hasar vereceklerini seçebiliyor ve ayrıca ölümsüzlük gibi bir seçeneğin olduğuna da söylemek gerekiyor.
 
Son olarak yayıncı EA, geçtiğimiz ay Dragon Age: The Veilguard'ın bu sonbaharda piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız