Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band: Led Zeppelin mi Geliyor?


   Harmonix'in gelişticiliğini üstlendiği Rock Band serisi daha önce The Beatles, Green Day ve The Blitz gibi efsaneleşmiş grupların oyunlarına ev sahipliği yapmıştı. Ancak firma, bu oyunlardan sonra uzun bir süre sessiz kaldı.
 
   Şimdi ortaya çıkan ilginç bir detay ise Led Zeppelin hayranlarını heyecanlandıracak nitelikte. Fiona DeSouza adlı Film editörünün bir firmaya gönderdiği özgeçmiş ilginç bir ayrıntıyı da gözler önüne serdi. Zira DeSouza'nın daha önce üzerinde çalıştığı yapımlar arasında Rockband: Led Zeppelin isimli bir proje de bulunuyor. Konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama ise gelmiş değil.
 
  Umarız bu dedikodu doğru olur ve Rock müziğin öncü gruplarından Led Zeppelen'in efsaneleşmiş parçalarını çalma şansına erişiriz.  Eğer CV'yi merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 MTV Games Rock Band 3 EA Harmonix Music PS3 Xbox 360 Wii DS DLC Rock Band: Led Zeppelin Led Zeppelin rock Fiona DeSouza editör film cv özgeçmiş
TGC'nin Yeni Oyunu Journey'den İlham Alacak Modern Warfare 3'ün Yeni Haritaları PS3'te
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hakanceken

8.5.2012 17:39:26

0
Guitar Hero da Led Zeppelin ile anlaşmaya çalışmıştı ama gruplarının ismini bir video oyununa vermeye sıcak bakmamışlardı,bununda gerçekleşeceğini sanmıyorum fakat gelirse manyak olur orası ayrı...

BSC Misafiri

8.5.2012 16:45:59

0
Gerçekse efsane olur guitar hero metallica gibi liseli oyunlarına inat.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız