Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu

 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın geliştiriciliğini ise Firewalk Studios'un üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Concord için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyun 12-14 Temmuz tarihleri arasında erken erişim betası ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca 18-21 Temmuz tarihleri arasında ise açık betaya kavuşacak.
 
Concord için çeşitli tanıtımlar yapılmaya devam ediyor
 
 
 
Oyunun erken erişim betası yalnızca Concord'u ön sipariş eden kullanıcılar için geçerli olacak. Ön sipariş eden tüm kullanıcılara erken erişim betası için 5 farklı kod verilecek. Bunlardan biri sizin için diğer dördü ise arkadaşlarınıza dağıtmak için geçerli olacak. Dolayısıyla erken erişim beta sürecinde arkadaşlarınızla beraber dolu dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz.
 
Oyunun beta sürümlerinde 16 farklı karakter ile beraber oynayabilecek ve bu karakterlerin yeteneklerinden faydalanabileceksiniz. Yapım içerisinde karakterlerinizle koşabilecek, ateş edebilecek, kendi oyun tarzınıza oyuna yansıtabilecek ve yeni beceri seviyelerine ulaşabileceksiniz.
 
Tanıtım fragmanında karşımıza çıkan Haymar, Vale, Lennox, 1-0FF ve Star Child gibi tanıdık yüzlerden It-Z, Teo ve Bazz gibi Northstar ekibinin diğer üyelerine kadar geniş kapsamlı bir karakter kütüphanesi bizlere sunulacak. Concord, PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 23 Ağustos'ta çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.7.2024 22:59:53

0
Sony yanlış yoldasın. 3 ay sonra sunucuları bomboş kalacak bir oyun. Muhtemelen önce alan alsın sonra zaten f2p yaparız kafasıyla çıkarılacak bir oyun.

BSC Misafiri

1.7.2024 14:48:34

0
Bu oyun ağır zortlayacak bu arada öyle böyle değil; o kadar kimsenin umurunda değilki 25 günde Steam'de 997 wishlist toplayabilmiş. Ya harikulade sinematik kastık dash atarken de tps felan oluyor bize overwatch çakması demeyin diyemezsin ya. Ayrıca Sony oyunu Steam'de yayınlamakla da hata etti, oyuncu sayısını suicide squad ile kıyaslayacaklar off acayip dalga konusu olacak ağustos ayında yapılacak goygoyu fevkalade merak ediyorum:d Bu devirde hala böyle 5v5 hero-shooter bir projeyi Sony'e iteleyen ekibin tokatçılığına şapka çıkarılır; abicim hiç kaygılanmayın siz aç kalmazsınız yarın da kapağı NetEase'e atarsınız rahat olun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız