Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı

 
 
Larian Studios tarafından piyasaya sürülen açık dünya izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3, PC platformunda 7. güncellemesini en son bir ay önce aldı. Bu güncelleme ile beraber mod desteği, yeni kötü sonlar ve birçok özellik oyuna dahil edildi. Geldiğimiz noktada mod desteği ile beraber türlü deneyimler ortaya çıktı.
 
Baldur's Gate 3 mod desteğiyle çok daha fazla oyuncu kazandı
 
 
 
İlk etapta PC için yayınlanan mevcut özellikler, bu hafta Xbox Series X/S ve PS5 konsolları için de sunuldu. Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak, konsola gelen mod desteğinin ilk 24 saatinde 1.7 milyon mod paketinin indirildiği belirtildi.
 
PC oyuncuları Eylül ayından bu yana 22 milyon mod paketi indirerek oyuna olan tutkusunu gösterdi. Baldur's Gate 3 Toolkit ile oyuna toplamda 200'den fazla mod dahil oldu ve 768'den fazla mod geliştiricisi bu paketlerin üzerinde çalıştı.
 
Mod destekleri bildiğiniz üzere oyunun deneyimini geliştiren ve farklı deneyimler sunan ek içerikler olarak karşımıza çıkıyor. Hem eleştirmenlerce hem de oyuncular tarafından beğenilen Baldur's Gate 3 çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor.
 
Oyuncular şu anda çapraz oyun desteğini ve fotoğraf modunu dört gözle bekliyor. Ancak bu özelliklerin ne zaman geleceği konusunda şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı

BSC Misafiri

6.10.2024 23:17:31

0
Bu nasıl bir yoğunluktur helal olsun la.BG3 naptın sen.İlgimi çekmesine rağmen bir türlü giremiyorum.Külfet gibi geliyor uzun süren savaşlar vs. Gerçek zamanlı oyun oynamadan gelen deformasyon herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız