Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smart?Things

c
 
Bu araç, hangisini kullandığınıza ya da kaç tane sahip olduğunuza bakmaksızın herhangi bir Samsung cihazınızı yönetmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yapmanız gereken ilk şey cihazlarınızın tamamını bu uygulamaya bağlamaktır bu sayede hepsini akıllı telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Hepsinin ayarlarını tamamladıktan sonra durumlarını kontrol etmeye, işleyişlerini yönetmeye ve cihazın gerçekleştirebileceği herhangi bir görevi göndermeye başlayabilirsiniz.
 
SmartThings her şeyin doğru bir şekilde çalıştığından emin olmanıza yardımcı olur. Ayrıca, alarmlar kurabilir ve her bir cihaz için mevcut güncellemeler hakkında bildirimler alabilirsiniz. Bu uygulamanın en büük avantajlarından biri cihazlarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilmenizdir. Evinizde odalar oluşturabilir ve paylaşılan yönetim sistemini kullanarak oturma odasında ya da mutfakta elektronik cihazlarınızı yönetebilirsiniz.

uygulama
Samsung Internet Browser Samsung Music
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Smart?Things 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Smart?Things
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız