Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samsung Internet Browser

Samsung Internet Browser, resmi Samsung tarayıcısıdır. Android cihazlar için güvenli, özel ve mükemmel şekilde optimize edilmiş bir tarama deneyimi sunar. Teknik olarak Samsung Galaxy ve Google Nexus akıllı telefonlar için yapılmış olsa da, aslında Android 5.0 veya üstü olan tüm akıllı telefonlarda mükemmel çalışıyor.
 
Samsung Internet Browser'ı kullanırken farkedeceğiniz ilk şey, çeşitli uzantıları etkinleştirebilmenizdir. Örneğin içerik engelleyici, herhangi bir web sitesinde pop-up reklamları engellemenizi sağlarken, video asistanı videoları daha hızlı ve kolay oynatmanıza yardımcı olur.
Samsung Internet Browser ayrıca varsayılan arama motorunuzu değiştirmenize izin verir; örneğin Google yerine DuckDuckGo kullanmanıza izin verir. Ayrıca Amazon ürün fiyatlarını otomatik olarak karşılaştıran 'Amazon Alışveriş Asistanı' adından da yararlanabilirsiniz, böylece her zaman en iyi teklifi elde edersiniz.
 
Samsung Internet Browser, basit ve temiz bir arayüze, bir dizi özelliğe ve yüksek güvenlik derecesine sahip mükemmel bir İnternet tarayıcısıdır. Daha iyi bilinen Android tarayıcılarına ilginç bir alternatif.

uygulama
Samsung Game Launcher Smart?Things
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Samsung Internet Browser 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Samsung Internet Browser
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız