Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 4 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise mod geliştiricileri yepyeni bir paketi bizlere sunuyor ve bu paket içerisinde yer alan bölge gerçek hayattaki Boon Adası'nı temel alıyor.
 
Yeni ortamlar, görevler ve çok daha fazlası 
 
 
 
Fallout 4 için yeni bir ortamı ve bölge sunmayı hedefleyen Boon Adası Modu, iki mod yapımcısı tarafından geliştirilmiş durumda. Tenhats ve Shreddah4 tarafından yapılan bu paket, tamamen seslendirilmiş içerikleri, hikaye görevleri ve çok daha fazlasını içeriyor.
 
Daha fazla detaya girecek olursak Boon Adası Modu tamamen işlevsel ve dinamik bir yerleşim bölgesini bizlere sunuyor. Aynı zamanda küçük ama ayrıntılı yeni bir bölgeyi oyuna dahil ediyor. Paket, üç farklı lokasyonda okyanus tabanı boyunca birçok ilgi çekici ortamı beraberinde getiriyor. Üstelik oyuncular yerleşim yerlerindeki kırık binaları bile tamir edebiliyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu paket tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri

memomix

24.6.2024 19:25:29

0
Fallout Dizisi Los Angeles'ta geçiyordu, Fallout 5 büyük ihtimalle Los Angeles'ta geçecek diye tahmin ediyorum. Diziyle oyun arasında bir bağlantı kurulabilir. Halo oyunu ve dizisi gibi. Microsoft tarafından böyle bir karar çıkar büyük ihtimalle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız