Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri

 
 
Eski oyunları günümüze uyarlamayı hedefleyen yeni RTX Remix modları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise mod geliştiricisi Safemilk, Vampire The Masquerade: Bloodlines için yepyeni bir çalışmasını bizlere sunuyor. Haberimizin en altından yeni görüntülere ulaşabilir ve o anlara tanıklık edebilirsiniz.
 
RTX Remaster modları oyunları günümüze uyarlıyor
 
 
 
Safemilk tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan proje kapsamında yeni ekran görüntüleri bizlere sunulmuş durumda. Bu ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere orijinal ve düşük kaliteli nesnelerin yüksek kaliteli dokularla değiştirildiğini söyleyebiliriz. Proje aracılığıyla aksesuarlardan karakterlere, silahlardan dokulara kadar hemen hemen her bir unsurun yüksek kaliteli bir şekilde bizlere sunulması planlanıyor.
 
RTX Remix modları bildiğiniz üzere eski oyunları daha oynanabilir kılmak için çeşitli yenilikleri beraberinde getiriyor ve bu tarz teknolojiler genel olarak fan yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Vampire The Masquerade: Bloodlines'ın RTX Remaster projesinin ise şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte oynanabilir bir demo bizlere sunulması bekleniyor.
 
Yeni görüntüler 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız