Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stalker 2 İçin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

 
 
GSC Game World tarafından uzun süredir geliştirme aşamasında bulunan kıyamet sonrası hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl için yepyeni bir fragman yayınlandı. Xbox sunumu kapsamında yayınlanan yeni içerik, oyunun atmosferine bir bakış atıyor ve aynı zamanda nasıl bir savaş mekaniğine sahip olacağını bizlere gösteriyor.
 
Stalker 2 çok beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
Tamamen Ukraynaca seslendirilen yeni fragman S.T.A.L.K.E.R. 2 dünyasına yepyeni bir bakış sunuyor. Serinin pek çok oyuncusunun hemen aşina olabileceği ortamların bizlere sunulduğu yapımda oyuncular Skif adlı bir karakteri kontrol ediyor ve burada tehlikeli mutantlarla, radyasyon olaylarıyla ve doğrudan düşman gruplarla mücadele içerisine giriyoruz.
 
Dikkat çekici görüntülerle beraber heyecanımızı bir hayli yukarıya taşıyan yeni fragmanda aynı zamanda hem gece hem de gündüz farklı düşman içeriklerinin bizlere sunulduğunu görebiliyoruz. Ayrıca oyuncular dinlenebilecekleri ve bir sonraki görevlerine hazırlanabilecekleri merkez niteliğinde olan kısma da giriş sağlayabiliyor.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre yaz boyunca oyun hakkında daha fazla detay bizlere sunulacak. Bu fragman aynı zamanda heyecan verici tanıtımların ve güncellemelerin başlangıcını temsil ediyor.
 
Çok beklenen yapımlar arasında bulunan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, 5 Eylül tarihinde Xbox Series ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden yayınlanmayı bekliyor. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de bulunacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi Microsoft Flight Simulator 2024'ün Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

12.6.2024 21:11:25

0
Aga o crosshair nedir? Neyse ki ufak modluk bişey de.

S.T.A.L.K.E.R.

12.6.2024 05:27:59

0
Akıyor maşallah akıyor

BSC Misafiri

10.6.2024 20:07:57

+1
çok iyi gözükmüyor mu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız