Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator 2024'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios'un ve geliştiriciliğini ise Asobo Studio'nun üstlendiği uçuş simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator 2024'ün çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre 19 Kasım'da piyasaya sürülecek olan yapım Xbox Series ve PC için mevcut olacak. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de oynanabilecek.
 
Uçuş deneyiminin ötesine geçiş yapabileceğiniz bir yapım 
 
 
  
Microsoft Flight Simulator 2024 serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve açıklanan detaylara göre şimdiye kadar geliştirilmiş en iddialı dinamikleri beraberinde getiriyor. Genişletilmiş detaylarla, çeşitlilikle ve ayrıntılarla beraber kaptan olabileceğiniz, havalimanlarına geçiş yapabileceğiniz ve hava trafiğini kontrol edebileceğiniz yapım tam bir simülasyon deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Grafik olarak da iddialı bir şekilde bizlere sunulmak istenen Microsoft Flight Simulator 2024, uçuş oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor. Her yeni sürümle beraber uçak kullanımının ötesine geçmeye hazırlanırken, havacılık kariyerinizin basamaklarını da tırmanmaya başlayabiliyorsunuz.
 
Son olarak oyunun yeni fragmanı Xbox sunumu kapsamında yayınlandı. Fragmana bakacak olursak farklı şekillerde uçuş mekanikleri ile karşılaşabiliyor ve yeni görevlere adım atabiliyoruz. Kurtarma görevlerinin yanı sıra serbest uçuş modları ile beraber de oyuna geçiş yapabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Stalker 2 İçin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı Annapurna Interactive'den Yepyeni Bir Gençlik Oyunu: Mixtape

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız