Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video

 
 
Game Science tarafından biz oyun severlere sunulan ve oyuncular tarafından bir hayli sevilen aksiyon-macera oyunu Black Myth: Wukong için yepyeni bir video paylaşıldı. Bu videoda oyunun ilk gerçekleştirilen savaş NPC'nin kamera bakış açısıyla beraber bizlere sunuldu. Dolayısıyla ortaya gerçekten de farklı anlar çıktı.
 
NPC kamerası ile ana karakteri uzaktan izliyoruz 
 
 
 
Ortaya çıkan video detaylarına bakacak olursak, ana karakterimiz savaşırken biz de NPC karakter olarak uzaktan izlemeye koyuluyoruz. Bu durum adeta bir sahadan veya uzak bir alandan oynayanları izlemeye benziyor. Bu kamera bakış açısıyla beraber gerçekten de oyunda farklı anların ortaya çıktığını söyleyebiliyor ve oyun deneyimini değiştiren unsurlar arasında yer alıyor.
 
Dikkat çekici konsept videosu elbette biraz daha öteye gidebilir. Bu kapsamda sadece sağa sola bakmaktan ziyade NPC karakter hareket edebilir ve çok daha farklı şekillerde belli bir alana kadar bu süreç devam edebilir. İlerleyen süreçte belki de NPC kamera bakış açısı geliştirici ekiplerin oyuna ekleyeceği özellikler arasında bulunabilir.
 
Peki siz bu yeni kamera bakış açısı için neler düşünüyorsunuz? Sizce oyunlarda yer almalı mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız