Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nomura: "Yakın Zamanda FFVII Remake'i Olmayacak."

Tetsuya Nomura birçok popüler karakter yarattı ancak bunlardan en etkiliyici olanlarından biri Cloud Strife'ydi.
Square Enix'in idöl haline gelmiş karakter tasarımcısı Tetsuya Nomura, Famitsu'ya verdiği röportajda Final Fantasy hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir açıklamaya imza attı.
 
Özellikle Final Fantasy serisinin en çok beğenilen ve hayranı olan yedinci (FF VII) oyunun uzun zamandır bir yeniden yapımı bekleniyordu. Oyuncular Final Fantasy VII: Advent Children filminden yola çıkarak bir "remake" olacağı konusunda teori ve fikirler yürütüyorlardı ancak en yetkili isimlerden Nomura bu konuda noktayı koydu.
 
“Hayranlar uzun zamandır bir FFVII remake'inin olacağından bahsediyorlar. Ancak bunun yakın bir zaman içinde olacağını sanmıyorum." dedi ve; " Ancak popüler FF VII karakteri Cloud'un diğer geliştirdiğimiz oyunlarda konuk karakter olarak oynayacağı müjdesini verebilirim."
 
Böylece uzun zamandır dillerde dolaşan ve hayranların sabırsızlıkla beklediği FF VII Remake konusu son bulmuş oldu. Ancak PSN'den indirilebilir durumda olan FF VII, hala bu şahesere doyamayanlar için hazır durumda...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg mmorpg square enix pc ps3 final fantasy 14
Mass Effect 2'de Enterasan Disc Değiştirme Yöntemi Mass Effect Filmi mi Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız