Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan popüler devasa çok oyunculu oyun Final Fantasy XIV, yeni bir gelişme ile mobil cihazlara gelmeye hazırlanıyor. Exputer tarafından bildirilene göre Tencent ile yapılan iş birliği sayesinde ortaya çıkacak mobil sürüm, ilk olarak 2018 yılında duyurulan stratejik bir ortaklığın parçası.
 
Final Fantasy 14 ek platformlara gelmeye devam ediyor
 
 
 
Square Enix ve Tencent iş birliği kapsamında geliştirilen mobil sürüm tahmin edebileceğiniz üzere kendine özgü kontrolleri ve grafik yapısı ile beraber gelecek. Sürüm hakkında pek fazla bilgi bulunmazken diğer taraftan geçtiğimiz hafta Final Fantasy 14 yönetmeni Naoki Yoshida, Final Fantasy XIV'ün Dawntrail genişleme paketinde yaşanan erken erişim sorunları nedeniyle özür diledi.
 
Öte yandan bu yılın başlarında iki şirket Nier serisine dayanan duyurulmamış bir mobil oyunu iptal ettiğini açıkladı. Reuters'ın haberine göre projenin iptal edilmesinin sebebi yüksek geliştirme maliyetleri, telif ve platform ücretleri.
 
Şu anda Final Fantasy XIV'ün mobil sürümü hakkında daha fazla detay bulunmuyor. İlerleyen süreçte ise resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız