Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Carmack'ın 9 Yaşındaki Oğlu, Kendi Oyununu Yaptı


     Oyun dünyasının efsane geliştiricilerin John Carmack'ın 9 yaşındaki Ryan isimli oğlu, Unity oyun motorunu kullanarak kendi oyununu geliştirdi. Angry Face olarak isimlendirilen bu oyun, Ryan'ın pinponu yorumlayışı olarak gösteriyor.
 
"Adım Ryan ve 9 yaşındayım. Video oyunlarıyla çok eğleniyorum ve bir tane de ben yaptım. Kendi oyunum hakkında gergin hissediyorum... Bu oldukça basit. Ona Angry Face diyorum! Bu benim pinponu yorumlayışım. Oyunu ben yazdım ancak 4 yaşındaki kardeşim sesler ve test aşamasında bana yardımcı oldu."
 
"Bu benim yaptığım ilk oyun ve gelecekte daha fazla yapmak istiyorum. Umarım iyi yorumlar alırım ve herkes onu sever."
 
     Oyuna buradan ulaşarak oynayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
john carmack son game angry face ryan
CoD: Advanced Warfare'ın Multiplayer Modunda Exoskeleton Kullanımı Tercihe Bağlı Olacak Ubisoft: "Watch Dogs, Wii U için Geliştirdiğimiz Yetişkinlere Özel Son Oyundu"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thief garrett

20.8.2014 22:43:59

0
9 yaşındaki çocuğun yaptığını 70 milyonluk ülke yapamıyorsa vardır bir gariplik bu işte

onur89tr

19.8.2014 17:16:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Merak etmeyin beyler Türkiye'de oyun sektöründe ilerliyor.
Bir sürü Türk oyun stüdyosu açıldı.
Önümüzdeki 3-4 yıl içinde AAA Kalitesinde süper grafikli Türk oyunları geliyor hazır olun.
Geliyor, gelecek demekle olmuyor bu işler. Geldiği zaman Türk oyun sektörü çok iyi yerlere geldi de, biz de artılayalım yorumunu...

obantr

19.8.2014 13:18:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Merak etmeyin beyler Türkiye'de oyun sektöründe ilerliyor.
Bir sürü Türk oyun stüdyosu açıldı.
Önümüzdeki 3-4 yıl içinde AAA Kalitesinde süper grafikli Türk oyunları geliyor hazır olun.
Mesajıma eksi basanlar gelin yorum atın. Bekleyin ve görün önümüzdeki 3-4 sene içinde Türk oyun stüdyoları mükemmel AAA oyunlar yapacak ve bu oyunlar dünya çapında oynanacak. Tabi ağırlıklı olarak PC Exc olacak bu oyunlar bazıları konsola port edilecektir.

Venom Snake

19.8.2014 12:07:31

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri babamız john carmacktıda bizmi yapmadık eve bilgisayar 15 yaşımızda girmiş sen bu adamla nasıl yarışacaksın ki kitaplar belgeler ingilizce önce onu öğrenmen gerekiyor
Sadece John Carmack'in oğlu mu oyun yapıyor sanıyorsun sen? Bu sitede buna benzer kaç haber çıktı.En basit örneği Steam'de şu an üstlere oynayan Unturned oyununu yaratan çocuk 16 yaşındaymış. Devirde herkesin elinin altında internet var.İster fırıncının çocuğu ister Bill Gates'in oğlu ol,internet herkes için aynı ve sınırsız bir bilgi kaynağı.Bahaneye geline de basit: İngilizce. 2014 yılındayız o yabancı dili de bahane olarak kullanmayı bırakın bence.

obantr

19.8.2014 12:05:52

-3
Merak etmeyin beyler Türkiye'de oyun sektöründe ilerliyor. Bir sürü Türk oyun stüdyosu açıldı. Önümüzdeki 3-4 yıl içinde AAA Kalitesinde süper grafikli Türk oyunları geliyor hazır olun.

BSC Misafiri

19.8.2014 11:55:45

0
babamız john carmacktıda bizmi yapmadık eve bilgisayar 15 yaşımızda girmiş sen bu adamla nasıl yarışacaksın ki kitaplar belgeler ingilizce önce onu öğrenmen gerekiyor

Venom Snake

19.8.2014 11:38:30

+1
Elin oğulları pinpon oyununa kendi fikirlerini ekleyip oyun yapsın,bizim memlekette çocuklar hala ''Wolfiyyeeem Kurtların Aşkıı'' videoları yüklesinler Youtube'a.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız