Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavy Rain DLC'si Amerika'da Gecikecek

 
 
Heavy Rain'i Gamestop'dan ön sipariş edip'de alacakların, bir kod elde ederek ilk Heavy Rain DLC'si olan "Heavy Rain Chronicles" bölümünü oyunun çıktığı gün indirme şansına sahip olacaklardı. Ancak görünüşe göre bu durum biraz gecikecek, en azından Amerikan kullanıcıları için...

Yapılan açıklama şöyle oldu; "Yayıncının geciktermesinden dolayı, içerik Perşembe günü yani 4 Mart'a kadar indirilemeyecek."

Sony'de bu durumu onaylayarak gecikmenin, DLC'nin birkaç teste tabii tutulacağı için olduğunu ve 1 hafta erteleneceğini belirttiler.

Sadece Amerika kullanıcılarını etkileyecek olan bu durumdan Avrupalı kullanıcılar etkilenmeyecek. PAL bölgesi PS3'lere sahip şanslılar oyunun çıktığı gün DLC'yi indirebilecekler.

Heavy Rain'in DLC'sini çıkış gününde indireceğini düşünen binlerce Amerikalı PS3 kullanıcısı 1 hafta beklemek zorunda kalacaklar, hep PAL kullanıcılar bekleyecek değil ya?


Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak heavy rain
Bad Company 2 Demosu 3 Milyonu Geçti Prison Break'in Oyunu Geliyor, Az Kaldı...

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız