Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu

 
 
Fireshine Games, Jyamma Games tarafından geliştirilen soulslike aksiyon rol yapma oyunu Enotria: The Last Song'un fiziksel sürümlerinin dağıtımcılığını üstlendi. Açıklanan detaylara göre bu sürümler Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya'da piyasaya sürülecek ve PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için geçerli olacak. Fiziksel sürümler oyunun 19 Eylül tarihinde piyasaya sürülmesiyle aynı anda satışa sunulacak.
 
Zorlu düşmanları beraberinde getiriyor
 
 
 
Enotria: The Last Song'un standart sürümü hem PlayStation 5 hem de Xbox Series için mevcut olacakken, Deluxe Sürüm sadece PlayStation 5 konsolunda yer alacak. Deluxe paketi içerisinde oyunun bir kopyası, ek bir silah kaplama seti, yükseltmeler, harcanabilir malzemeler, dijital bir sanat kitabı ve dijital film müziği bulunacak.
 
Enotria: The Last Song, diğer soulslike oyunlarda olduğu gibi zor bir yapıya sahip olacak ve İtalyan kültürünü bizlere sunacak. Güneşin aydınlattığı bir dünyada yer aldığımız oyunda, yüzümüze benzersiz maskeler takabilecek, zorlu düşmanlarla yüzleşebilecek ve Enotria'nın sırlarını çözmek için Ardore'un gücüyle gerçekliği değiştirebileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2024 19:42:13

0
Bu görsel kalite ve animasyonlarla hiç çıkış yapmasa keşke.Tam bir balon olacak.Lies of p'ye kıyasla tam bir fiyasko.Gelen giden souls-like yaparsa ortaya böyle saçmalıklar çıkar işte.

BSC Misafiri

2.7.2024 10:20:58

0
Hotline Miami+dark souls=enotria
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız