Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition'ın Yeni PC Güncellemesi Detaylandırıldı

 
    Geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından bir tanesi olarak görülen BioWare imzalı Dragon Age: Inqisition'ın PC versiyonu için gelecek olan üçüncü yama detaylandırıldı.
 
     Bu güncelleme ilk olarak oyunun ilerlemesini engelleyen büyük bir hatayı gidermeyi amaçlıyor olsa da başka içerikler de barındırmıyor değil. Dorian ve Sera'nın görevlerinde yaşanan hatalar, multiplayer modlarında sıkıntılar, tuş atama ve bas konuş özellikleri ve daha fazlası bu güncellemenin hedefinde.
 
     Henüz bir tarih verilmeyen güncelleme için oyunun yapımcılarından Mark Darrah çok fazla beklemeyeceğimizi söylüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Sunset Overdrive'a Yeni Başarımlar Eklendi Call of Duty: Advanced Warfare'ın "Exo Zombies" Modundan Yeni Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

immortalizmm

21.1.2015 21:03:18

+2
Dün bir güncelleme geldi muhtemelen kontrol için olabilir 81 mb civarıydı. yanlış hatırlamıyorsam.Witcherdan çok umutluyum ama istediği sisteme bakınca biraz karamsarım. umarım optimize konusunda bir sıkıntı yaşamayız. ;)Ben pcde xbox 360 kontrolcüsü ile oynadım açıkcası bana çok daha rahat geliyor. Herkese tavsiye ederim

Wayward Son

21.1.2015 13:44:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Korkma kardeşim toplam 219 saat oynadım hiç öyle oyunu etkileyecek hatalar ile karşılaşmadım bug konusunda skyrim'in eline hiç kimse su dökemez şahane bir oyun olmasına rağmen bazen o buglar tamamlanamayan görevler saç baş yolduruyordu dragon age de oyle bir sorun yok ;)
Valla hocam DA:O ve DA 2'den sonra temkinli yaklaştım baya :) Mod kurarak görev bitirebilmek cidden komedi. Ha DA:O muhteşemdi, değerinden bir şey kaybettirmedi ancak sineğin mide bulandırması misali, küçük sorunlar sinir bozabiliyor. Anlattığına göre oyuna daha erken başlamayı düşünüyorum. Kontrol yaması halen çıkmadı ama galiba? Divinity'de de bir görevi bitiremedim. Bug yüzünden açık kaldı da o kadar da sorun değil. Oyunun gidişatını etkilemedi. Skyrim'i 200 saat oynadım, daha DLC'lere el atmadım ancak oradaki buglar da efsaneydi. Neyse ki artık her bir sorun için yama/mod mevcut. Hala daha da kurulu oyun, açık dünya konseptinde ders gibi iş çıkardı Bethesda. DA serisine tam teşekküllü bir açık dünya zaten açık dünya biraz sırıtırdı. Skyrim kadar hareket serbestliği olan bir oyun değil + parti bazlı RPG'ler için o kadar hareket serbestliği mümkün değil. Yarı açık dünya dersek daha doğru şu anki yapısına. Bakalım Witcher nasıl olacak?

immortalizmm

21.1.2015 00:07:06

0
Yalnız bu oyunda şöyle bir durum söz konusu o açık dunya havasını oyuna skyrim gibi yansıtamamışlar mesela ana görevler bittikten sonra npcler bir anda muhabbeti kesiyorlar

immortalizmm

21.1.2015 00:03:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Güncelleme yayınlandı. 300 mb civarı. Divinity'yi de bugün bitirdim, bir süre RPG'ye ara verip DA'ya başlayacağım.

Ancak konu Bioware olunca korkuyorum zira DA:Origins'te bile mod kurmadan geçilemeyen görevler mevcut (oyun 2009 yapımı düşünün), sağlam buglar oluyor yani DA serisinde. O yüzden çok acele etmeye gerek yok. Bir de PC'ye düzgün bir kontrol yaması şart.
Korkma kardeşim toplam 219 saat oynadım hiç öyle oyunu etkileyecek hatalar ile karşılaşmadım bug konusunda skyrim'in eline hiç kimse su dökemez şahane bir oyun olmasına rağmen bazen o buglar tamamlanamayan görevler saç baş yolduruyordu dragon age de oyle bir sorun yok ;)

Wayward Son

20.1.2015 22:42:14

0
Güncelleme yayınlandı. 300 mb civarı. Divinity'yi de bugün bitirdim, bir süre RPG'ye ara verip DA'ya başlayacağım. Ancak konu Bioware olunca korkuyorum zira DA:Origins'te bile mod kurmadan geçilemeyen görevler mevcut (oyun 2009 yapımı düşünün), sağlam buglar oluyor yani DA serisinde. O yüzden çok acele etmeye gerek yok. Bir de PC'ye düzgün bir kontrol yaması şart.

natrak

20.1.2015 21:45:45

0
videoları 60 fps ye çıkarsınlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız