Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 6 İçin İlk Gün Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Treyarch ekibi tarafından geliştirilen Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü ve şimdi ise ilk güncellemesini aldı. Bu yama sayesinde oyunda yer alan birçok sorun ortadan kaldırıldı ve performans iyileştirildi.
 
Black Ops 6 artık daha sorunsuz bir şekilde karşımıza çıkıyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, PC platformundan yaklaşık 500 MB boyutunda olan güncelleme ilk etapta zombi ve çok oyunculu modlara çeşitli ayarlar ve değişiklikler getiriyor. Bu yüzden tek oyunculu kısımda herhangi bir yenilik veya değişiklik bulunmuyor. Ayrıca DLSS 3 ve FSR 3.0 teknolojilerinin çalışmadığına dair çeşitli raporlar bulunuyor. Ancak bu destekler Steam sürümünde (ve Battle.net sürümünde) sorunsuz bir şekilde işleniyor.
 
Öte yandan oyunun Game Pass sürümünde DLSS 3 desteği bulunmuyor. Bu durum oldukça normal bir şekilde karşımıza çıkıyor. Çünkü bazı diğer oyunlarda da bu durumun yaşandığını biliyoruz.
 
Güncellemeye gelecek olursak, artık oyun hem ana menü kısmında hem de zombi modunda daha kararlı bir şekilde çalışıyor. Bununla beraber başka bir oyuncunun maçtan çıkması durumunda hızlı bir şekilde yedek oyuncu bulmayı engelleyen bir sorun çözülüyor. Ayrıca güncelleme sinema kısmında klip izlerken performansı iyileştiriyor ve eğitim arenasındaki sunucu kararlılığını üst seviyeye getiriyor.
 
Son olarak beklenenden daha az XP (deneyim puanı) veren modlar için XP ve Silah XP oranları artmış durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz Eski Bethesda Tasarımcısı: Starfield 2 Harika Bir Oyun Olabilir

memomix

27.10.2024 15:50:58

0
Bende Black Ops 6 seçili olmamasına rağmen sanki bu oyun bende varmış gibi sürekli güncellemeleri alıyorum, oyun çıkmadan 1 hafta önce 66 gb indirdi, çıkmasına 1 gün kala da 64 gb güncelleme indirdi. şimdi de güncelleme çıkınca indiriyor kuruyor sonra da arka planda siliyor ne oluyor arkadaş? Satın aldırma politikası mı bu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız