Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu?

 
 
Microsoft yaptığı yeni bir açıklama ile beraber Xbox Games Showcase 2024 sunumunun 9 Haziran'da, Türkiye saati ile 20.00'de gerçekleştirileceğini belirtti. Etkinliğin hemen ardından sevilen bir serinin sonraki bölümüne özel bir bakış için Direct etkinliği yapılacak. Etkinlikleri YouTube, Twitch ve Facebook üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte yeni Call of Duty oyununun duyurulacağı bildiriliyor
 
 
 
Duyurusu yapılan sunumda Activision, Blizzard Entertainment, Bethesda Softworks ve Xbox Game Studios'un oyunlarının yanı sıra üçüncü taraf ortakların projeleri de yer alacak. Heyecan verici içeriklerin ve yeni oyunların bizlere sunulacağı belirtilen etkinlik merakla bekleniyor.
 
Öte yandan The Verge tarafından açıklanan detaylara göre Call of Duty serisinin bir sonraki oyununun bu tanıtım etkinliğinde duyurulacak. Activision logosu tanıtım görselinde (aşağıdaki Twitter gönderisi) gizlenmiş durumda.
 
Sunum hakkında tüm detaylar bunlar. İlerleyen süreçte daha fazla detayın ve bilginin açığa çıkması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız