Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Vita, Wii U'dan Daha Özel Şeyler Yapabilir"


     Sony Worldwide Studios'dan Scott Rohde GameIndustry ile yaptığı röportajda, PS Vita'yı Wii U tabletten daha iyi bulduğunu söyledi. "Unutmayın, Wii U tabletin içerisinde işlemci yok. TV altında duran bir kutudan(Wii U) güç alıyor." ifadesini kullanan Rohde devam etti:
 
     "Bu yıl içerisinde bizim çok özel şeyler yapabileceğimizi göreceksiniz. Elinizde işlemcisi olan bir cihaz bulunduğunda neler olabileceğini birkaç ay içinde daha fazla görmeye başlayacaksınız."
 
     "Eğer iki platform arasında geçiş yapılabiliyorsa, örneğin PS All-Stars Batlle Royale gibi, PS Vita ve PS3 ikisi de kullanılabilir. Oyunun geliştiricileri bu yönlerle de ilgilendi."
 
     Peki sizce Wii U tablet ve PS Vita arasındaki fark bu kadar büyük mü? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN wii u
GAME'in Tüm Avustralya Mağazaları Kapanıyor MW3 Elite Kullanıcılarına Yeni DLC Yarın Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kopur

19.6.2012 20:32:12

+1
Hey Allah'ım orada PS Vita ile Wii U karşılaştırılmıyor. Wii U Kontrolcüsü ile PS Vita karşılaştırılıyor. Yani PS3 ile Vita birlikte kullanıldığında Wii U'yu bir güzel ezecek diyor. Anlayın artık

Winter_Kamıttır

19.6.2012 18:32:38

0
Karşılaştırdıkları şeye bak

cahitdikici

19.6.2012 12:20:50

0
bence bir ev konsolu ile el konsolunu kıyaslamak çok saçma ayrıca vita ile wiiunun aynı resimde gözükmesi bence hoş durmuş :D

BSC Misafiri

19.6.2012 11:36:38

0
Evet daha özel olduğu kesin AMA birincisi Wii U'nun satış rakamı daha yüksek olacaktır, çünkü çıkmamış bir konsol ve şimdiden olumsuz konuşmak daha erken. Gerçi WiiU'nunda vita'nın akıbetine uğramayacağı da malum değil, şahsen bir oyuncu olarak Wii U'yu next gen olarak görmüyorum biraz cilalanmış hali gibi duruyor . Vita'ya gelince güzel bir oyun listesiyle geldi ama devamı gelmedi maalesef. E3 fuarında hangimiz daha çok yeni oyun serisi beklemedi ki vita için ? Şahsen yeni bir killzone,rachet and clank(gerçi insomniac artık kötüleşmeye başladı), gow, motorstorm,mgs,nfs beklemiştim. Ama elimizde Uncharted,resistance,wipeout,AC 3 liberation,yeni cod dışında pek önemli seri geçmedi ve yüksek fiyatına rağmen SD kartlar değil de kendi çıkarttığı kartlara mecbur etmesi sony'in o 'özel' dediği şeyleri kullanıcıların görmezden gelmesine neden oldu. Kısacası iki firmada konsollarında baya hata yaptı, inşallah biz oyuncular karlı çıkarız verdiğimiz paralar karşılığında :)

avatar78

19.6.2012 11:03:12

0
@ErdemZen'e katılıyorum. Ek olarak; bir ara PS3 kumandası olarak Vita kullanımından bahsedildi, hatta LBP 2'nin bu şekilde olabileceği söylendi-muhtemelen kullanılabiliyor şuanda da-ama bundan çok daha fazlası yapılabilir.

Rachsuchtig

19.6.2012 10:17:33

+3
Bu adam bile el konsoluyla ev konsolunu karşılaştırıyor ise biz ne yapalım. Wii U tableti bir kumanda sayılır. Vita ayrı bir konsol. Wii U konsolunun işlemcisi kasasında olacak doğal olarak.

ErdemZen

19.6.2012 10:01:30

0
Wii U ve X-Box SmartGlass'ın aksine Sony hala oyun içinde dokunmatik ekranı aktif kullanabileceğimiz bir sistem getirmedi. Halbuki dediği gibi PS Vita gibi büyük potansiyeli olan bir aletleri var. Bunu kullansalar yeter.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız