Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Darkness 2'de 'Karanlığın' Sesi Değişmiyor

The Darkness 2, 3 ana platforma da çıkışını yapacak.

   Bana sorarsanız, orjinal Darkness'ın en iyi yönlerinden biri kesinlikle seslendirmeleriydi. Bu seslendirme kısmında işini en iyi yapanlardan biri de Jackie'nin içindeki karanlığı yani 'Darkness'ı seslendiren Mike Patton'dı.
 
    Eğer karanlığın sesini sevdiyseniz, müjdemi isterim, devam yapımında da bu ses değişmiyor. Mike Patton, yine o derin ve boğuk sesiyle The Darkness II'de de karanlığı seslendirmek için işinin başına dönüyor. 
 
    Kendisi de uzun zamandır bir oyuncu olan Patton, çoğu yapım için seslendirmen konumunda çalıştı. Bu yapımlara örnek olarak Valve'nin Left 4 Dead'ini veya Portal'ını verebiliriz. Orjinal The Darkness'da ise her seferinde oyunun ana karakteri Jackie Estacado ile alay eden ve ona sataşan bir karanlık karakteri seslendiren Patton, işinde zirveleri görmüştü diyebiliriz. Devam yapımında da aynı ismi görmek beni çok sevindirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Cacavolante action fps 2K Games the darkness starbreeze studios pc ps3 xbox 360 karanlık seslendirmen mike patton
Mirror's Edge 2 İptal Edildi Rift, Twitter Desteğine Sahip İlk MMO Olacak

Project Scorpio

16.2.2011 11:31:39

-1
Sesler değişmiyor ama grafikler komple çizgi film tarzında(Cell Shade) yapılıyor işte bu oyunun tarzına ters bir şey ben beklentilerimi düşük tutuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Darkness 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız