Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı

 
 
Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa yeni açıklamalarda bulunarak Switch konsolunun bir sonraki sürümü hakkında detaylar verdi. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni konsol 31 Mart 2025'ten önce resmi olarak duyurulacak.
 
Switch 2, 2025 yolcusu
 
 
 
Bildiğiniz üzere Haziran ayı içerisinde bir Nintendo Direct etkinliği düzenlenecek. Ancak bu etkinlik 2024'ün ikinci yarısında çıkacak olan Switch oyunlarına odaklanacak ve herhangi bir şekilde Switch 2'den bilgiler içermeyecek.
 
Furukawa yaptığı açıklama içerisinde ek olarak şunları söylüyor: “Ben [Shuntaro] Furukawa, Nintendo başkanıyım. Bu mali yıl içinde Switch 2 konsolu hakkında yeni bir duyuru yapacağız. Mart 2015 yılında duyurduğumuz Switch’in üzerinden 9 yıldan fazla bir süre geçti. Yeni konsol için oldukça heyecanlıyız.
 
Öte yandan Nintendo şirketi Switch konsolunun dünya çapında 141 milyondan fazla sattığını duyurdu. Bu satış sayısı 31 Mart 2024 tarihine kadar olan süreci kapsıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

8.5.2024 10:26:49

+1
Merakla bekliyorum.Nintendo Switch 2 yle Nintendoya geçiş yapmaya hazırım.Nintendo Oyunda eğlence vaad ediyor.Şimdiki oyunlardan inanılmaz sıkıldım artık.Hiçbirşey zevk vermiyor Baldurs Gate 3 le Elden Ring hariç.Kim nederse desin Nintendonun Oyuncular için bir firma adamlar bunu her çıkardığı Oyunda %100 kanıtlıyor.Warner bros gibi firmalar iyice biz artık Online oyun yapacaz dedikce iyice soğdum.Nintendo Oyun dünyasının son kalesi heralde bundan sonra ne Ms dan nede Sony den bir cacık olmuyacak bence.Sony de iyice çöpleşecek adamlar bunun sinyalini verdi Spiderman 2 den zarar ettik dediler.Bu nedemek iyice kısıcaklar bütçeleri.

Grafitty-G

7.5.2024 21:25:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri grafikler ps1 den ps2 ye geçmiş nintendo ofisinden sızdırma
Onu sen doğmadan önce halletmişlerdi kardeşim biraz geç kalmışsın.

BSC Misafiri

7.5.2024 17:24:59

0
grafikler ps1 den ps2 ye geçmiş nintendo ofisinden sızdırma

BSC Misafiri

7.5.2024 17:16:37

0
Efsane gelecek efsane , Steam deck vs vs fasa fiso olacak Switch yanında!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız