Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için yeni ve küçük bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyuna karanlık düzeltmelerini ekliyor ve yaygın olarak bilinen bir sorunu ortadan kaldırıyor.
 
Spider-Man 2 genel olarak oyuncular tarafından seviliyor
 
 
 
Sürüm 1.002.003 adıyla karşımıza çıkan yeni güncelleme özellikle New Game+ güncellemesinin yayınlanmasından sonra kaybolan kayıtlı verileri geri getiriyor. Birçok oyuncu kaydettiği verilerin kaybolması ile ilgili çeşitli geri bildirimleri geliştiriciye iletiyordu. Şimdi ise bu sorunun tamamen ortadan kaldırıldığını aktarabiliyoruz.
 
Devam oyunu olarak karşımıza çıkan ve şu anda sadece PlayStation 5 konsolları için mevcut olan Spider-Man 2 genel olarak oyuncular tarafından seviliyor. İlk oyunda olduğu gibi bu oyunun da ilerleyen süreçte PC platformuna gelmesi bekleniyor. Son olarak oyunun daha stabil bir deneyim sunduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız