Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada

 
 
Yayıncılığını Hooded Horse ve geliştiriciliğini Slavic Magic ekibinin üstlendiği Orta Çağ strateji simülasyon oyunu Manor Lords yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre oyun tüm mağazalarda 2 milyondan fazla sattı. Bu satış sayısına oyunun çıkışından üç hafta içerisinde ulaşıldı.
 
Manor Lords çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Hooded Horse CEO'su Tim Bender yeni satış sayısı ile beraber çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Bu kadar çok oyuncunun Manor Lords'u oynaması gerçekten de harika. İlk etapta beklentilerimizin düşük olduğu bu yapım düşündüğümüzden de öteye ulaştı. 2 milyon satış sayısına ulaşmak gerçekten de heyecan verici."
 
Ortaya çıkan detaylara göre ve bilindiği üzere Manor Lords bir yıl kadar erken erişim sürümünde kalacak. Bu süreç boyunca yeni içerikler ve güncellemeler alacak. Aynı zamanda oyunda kendi topraklarınızdan sorumlu bir Lord olarak oynayabiliyor ve şehrinizi inşa edip yönetebiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor

ruzbey35

23.5.2024 22:14:20

0
Çok eksiği var oyunun gelişmesi lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız