Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario vs. Donkey Kong'un Co-op Modu Tanıtıldı

 
 
Nintendo tarafından oyunculara sunulacak olan platform macera oyunu Mario vs. Donkey Kong için yeni bir video yayınlandı. Oynanış içeriğini gösteren bu video dahilinde co-op modu detaylandırıldı.
 
İş birliği modu bir hayli eğlenceli görünüyor 
 
 
 
Ortaya çıkan görüntülerde görebileceğiniz üzere iş birliği modu içerisinde Toad karakterini ikinci bir oyuncu kontrol ediyor. Bu sayede ikinci oyuncu, platform bulmacalarını çözmek için diğer oyuncu ile beraber iş birliği yapabiliyor ve ikisi beraber koordineli bir şekilde hareket edebiliyor.
 
Game Boy Advance'in 2004 tarihli orijinal oyununa dayanan Mario vs. Donkey Kong, 16 Şubat tarihinde Nintendo Switch platformuna gelmeye hazırlanıyor. Oyun yapısı gereği platform unsurlarını ve bulmaca öğelerini içeriyor ve 2 boyutlu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Öte yandan Mario vs. Donkey Kong, yeni hareketler sergileyebildiğiniz ve yeni mekaniklerle ön plana çıkan Donkey Kong'un devamı niteliğinde.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle macera MARIO + RABBIDS SPARKS OF HOPE
Like a Dragon: Infinite Wealth Serinin En İyi Çıkışını Gerçekleştirdi Call of Duty: World at War için RTX Remix Demosu Yayınlandı

BSC Misafiri

29.1.2024 17:19:29

0
exlusive oyun ayrimciligina hayir! nintendo resmen donanim irkciligi yapiyor! hayir!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MARIO + RABBIDS SPARKS OF HOPE
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız