Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 1.5 Milyon Adet Dağıtıldı

Dark Souls "zor" kavramının çerçevesini değiştiriyor
 
     From Software'in Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan Demon's Souls konusunda ne kadar şanssız bir süreç yaşadığına hepimiz şahit olduk. Sony'nin oyunu Japonya dışında dağıtmak istememe gibi bir hata yapması, onları başka yayıncılarla anlaşma yoluna itmiş. Biraz geç de olsa bu oyunu Batı'da oynama şansı yakalamıştık. Bu olumsuzluklara rağmen oyun 1 milyona yakın satmıştı.
 
     Namco Bandai'nin yayıncısı olduğu Dark Souls ise şimdiden dünya çapında 1.5 milyon adet dağıtıldı. Japonya'da 370.000, Amerika'da 620.000, Avrupa'da 470.000 adet dağıtılan oyun Asya'nın diğer bölgelerinde ise 40.000 adet dağıtıldı. Muhtemelen daha sonra da oyun yeniden dağıtılacak ve oyunun satışları daha da artacaktır.
 
      Dark Souls Japonya'da Playstation 3'e özel piyasaya çıkmıştı. Diğer bölgelerde ise oyunun Xbox 360 sürümü de yayınlandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Silicon Knights Köklerine Dönüyor Resident Evil Revelations Daha Pahalı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

2.11.2011 20:48:29

0
Sony öyle bir hata yapmasa bile bu oyun bu kadar satardı daha da satacağını düşünmüyorum tam bir hardcore işi emek isteyen bir oyun ve günümüzde bu oyunları oynayan yok ne yazık ki.Tabi sorsak herkes oynuyor orası ayrı konu.

stun

2.11.2011 09:35:28

0
bukadar zor olupta kendını bukadar oynatan bir oyun yok.. tamamaen sabır işi... bu checkpoint olayı çok zor kılıyor oyunu... aralarında mesafe oluyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız