Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu

 
 
Batman hayranları için bugün sizlere bir iyi bir de kötü haberimiz var. İyi haber şu ki yeni bir Batman Arkham oyunu geliştiriliyor. Kötü haber ise bu proje bir VR oyunu olacak ve sadece Meta Quest 3 sanal başlığına çıkış yapacak.
 
Oyunun tam tanıtımı 7 Haziran'da yapılacak 
 
 
 
Yayıncılığını Oculus Studios'un ve geliştiriciliğini Camouflaj ekibinin üstlendiği Batman: Arkham Shadow açıklanan detaylara göre 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek. Oyunun resmi tanıtım açıklamasında Gotham şehrinin tehlike altında olduğu ve bu şehri kurtarabilecek olan tek kişinin biz olduğu vurgulanıyor. Daha fazla bilginin ise 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Summer Game Fest 2024 etkinliğinde bizlere sunulacağı belirtiliyor.
 
Marvel's Iron Man VR geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Camouflaj, yeni bir projeye daha imza atmak üzere. Yeni bir Batman Arkham oyununun çıkış yapacak olması bir yandan sevindirirken, diğer yandan sadece VR bir proje olması ne yazık ki bekleyenleri üzüyor. Son olarak oyunun kısa ve ilk tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Batman Arkham Shadow
The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.5.2024 10:55:47

0
VR boş iş

Babblebabble

3.5.2024 02:28:56

+1
"ve sadece Meta Quest 3 sanal başlığına çıkış yapacak." Bakın bu kadar kısıtlı müşteriye sahip olmasına rağmen bu adete devam eden firmalar "yeteri kadar" kazık yememiş ve daha çok sayıda enayisi var demektir. Arkadaşlar farkında değilsiniz ama bu sadece VR Exc değil Vr marka ve modelinin içinde de ayrı bir exc'liğe sahip. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Bakın beddua etmiyorum, prensibim değil. Zamanında Sony'ye de çok dedim, yola geldiler. Onlar bu kadar kalabalık pazarda yola geldilerse, FB'nin poposu da illaki bir gün sürtecektir. Yoksa senin benim gibi sıradan bir kullanıcı için "DİĞER" yollardan ürün edinmek zor bir şey değil. Onlar da bunu biliyorlar. Ulan niyeti olmayan insanı niyete sokuyorsun birader, bunu yapma işte......

mehmetalpertr

2.5.2024 21:48:41

+4
VR oyunu nedir ya ? Yeni AAA Batman oyunu yapsanıza...

BSC Misafiri

2.5.2024 20:21:08

+3
Ya nerde yeni 3A batman oyunu ya ulan göremeyecekmiyiz spidermanemi kaldık arkadaş.En iyi süper kahraman oyununu yapan firma gidip saçma sapan servis oyunu yaptı ya.

BSC Misafiri

2.5.2024 20:20:28

0
Batclawı kendi ellerinle kullanmak güzel bir deneyim olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız