Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreams, PlayStation 5'te Zaten Çalışıyormuş

 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İnceleme puanlarına da bakıldığında, genel yorumlara da bakıldığında gerçekten kaliteli bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. 2013 yılında duyurulan oyunun vaat ettiği şeyleri, gerçekleşmiş bir şekilde görmek gerçekten heyecan verici.
 
Eurogamer ile yapılan bir röportajda kurucu ortaklar Alex Evans ve Mark Healey oyun hakkında yeni bilgiler açıkladı. Kurucu ortaklar Alex Evans ve Mark Healey, "2013 yılında aslında oyun çıkışına hazırdı. Ancak Sony, bize biraz daha süre verdi ve biz de bu süreçte gerçekten istediğimiz şeyi yapmaya çalıştık. Bu süreçte geliştirdiğimiz oyun bizim için Dreams 2 gibi diyebiliriz." dediler.
 
Oyunun PlayStation 5'e gelip gelmeyeceği sorulduğunda ise, "Bu durumu değerlendireceğiz, sonuçta biz bir PlayStation stüdyosuyuz. Şu an zaten Dreams, PlayStation 5'te çalışıyor." dediler.
 
Dreams şu anda PlayStation 4 üzerinde erişilebilir durumda. Oyunu oynama imkanınız oldu mu, oynadıysanız yorumlarınız neler? Yorumlara yazmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
LCS 2020 Bahar Mevsimi 4. Hafta Karşılaşmaları Oynandı Mount & Blade II: Bannerlord 31 Mart'ta Erken Erişime Açılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lord Melkor

20.2.2020 13:17:36

0
Bu oyun kesinlikle PC ye çıkmalı

:::LOSTPLANET:::

20.2.2020 12:22:18

0
Last of us ps3te aldım.Sonra Ps4te arkadaşlarım multi atmaya başlayınca mecburen gidip bir de Ps4 versiyonuna vermiştim.

BSC Misafiri

20.2.2020 10:45:32

+1
Eğer ps4 oyunlarını kalkıp bişeyleri dayatmak için elimizde olduğu halde dijital olatak almaya zorlanılırsa zaten sony büyük hata eder.Benim elimde ilk çıkan oyunlardan infamous varsa bunu ps5 e takıp oynayabilmeliyim.Psn de dijital dürümü varsa yine aynı şekilde indirip oynayabilmeliyim.

alsndnz

20.2.2020 10:34:38

+1
ya konsol diye optimize edilmis pc satiyolar hepsi x86 bi zahmet calistir pasam

YildirimBuyucusu

20.2.2020 03:38:17

0
Zaten PS4'te çalışıp PS5'te çalışmasaydı, çıkmasının (hele bu dönemde çıkmasının) hiçbir anlamı kalmazdı. Belli ki uzun soluklu bir proje olacak. Neler neler göreceğiz merak ediyorum açıkçası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız