Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man En Çok Satan Süper Kahraman Oyunu Olmayı Başardı

 
Insomniac Games'in PlayStation 4 özel olarak geliştirdiği Marvel's Spider-Man en çok satan süper kahraman oyunu oldu.

San Diego Comic-Con etkinliğindeki süper kahraman panelinde yapılan duyuruya göre, Marvel's Spider-Man Batman: Arkham City'yi geride bırakarak tüm zamanların en çok satan süper kahraman oyunu olmayı başardı. (Bilgi Amerika Birleşik Devletleri için geçerli fakat Avrupa ve dünyanın geri kalanında da benzer bir tablo vardır diye tahmin ediyoruz.)
 
İlk 10 oyun şu şekilde: 
 
 
 
Eylül 2018'de PlayStation 4 için çıkan Marvel's Spider-Man Aralık 2019 itibarıyla dünya genelinde dokuz milyon adet sattı. İlk olarak Ekim 2011'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkan Batman: Arkham City Şubat 2012 itibarıyla dünya genelinde altı milyon adet sattı. Batman: Arkham City daha sonra PlayStation 4 ve Xbox One'a da geldi. Satışlarla ile ilgili bulabildiğimiz en güncel miktarlar bunlar. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Rockstar, Bully 2'yi 2009 Yılında İptal Etmiş DC Universe Online 6 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

23.7.2019 23:39:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Hayatımda tek oyun oynadım, o da Spiderman, gerisini oyundan saymıyorum. Açık ve net... <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/areindeer.gif" align="middle" border="0" alt="">
O zaman çok az oyun oynamışsın biraz daha oyna :D

İdrak İstimlak

23.7.2019 20:43:04

0
Hayatımda tek oyun oynadım, o da Spiderman, gerisini oyundan saymıyorum. Açık ve net...

barkin67

23.7.2019 19:43:08

0
Adamlar hakkını vermiş karakterin rakamlar gayet normal

RealArek

21.7.2019 16:53:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Bu büyük satış başarısı üstüne söylenen her olumsuz laf bence boştur. Daha iyisi çıkana kadar en iyi süper kahraman oyunu budur.
Artık bıraksanız şu fanboyluğu isimlerden ezberledik kim xbox kim ps tutuyo takım sanki artık salın şu yorumları xbox için çıksa mutlak sıfır senin yorumun aynısını yazıcak sende ps için para mı alıyosunuz anlamadım ki eğer bu yorumu ciddi yazıyosan batman arkham city oynamadın demeki.

İdrak İstimlak

21.7.2019 10:28:18

0
Bu büyük satış başarısı üstüne söylenen her olumsuz laf bence boştur. Daha iyisi çıkana kadar en iyi süper kahraman oyunu budur.

BSC Misafiri

20.7.2019 17:53:28

0
arkadaşlar oyun iyiydi güzeldi, kimse aksini söyleyemez zaten ama en iyi süperkahraman oyunu falanda değildi yani. en çok satan olmasının başka sebebleri olamaz mı ? mesela birbirinden kıytırık avengers filmlerinin bile gişe hasılat rekorları kırdığı bir dönemde o evrene, kurguya ait en ünlü karakterin daha önce yapılmamış kadar iyi bir oyunu yapılması olamaz mı ? bakın buraya not düşüyorum, bundan daha kaliteli olmasına gerek yok, buna yakın kalitede çıksın şu avengers oyunu, satışlarda fark basar. oyun ps özel olunca bazı arkadaşlar biraz gaza geliyorlar bence. batman arkham city gibi bir efsanenin önüne bu oyunu koymaya çalışmak benim aklıma başka bir açıklama getirmiyor. bırakın arkham city i, arkham asylum ile kıyası bile tartışılır..

Guest-AEF248198

20.7.2019 00:29:19

+1
Yapma yav!

RealArek

19.7.2019 21:51:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu fanboy tayfaya bitiyorum iyiyse sana iyi arkadaş herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Spider Man oyunu en derli toplu süper kahraman oyunlarından birisi olmuş ancak sen kalkıpta "en iyi süper kahraman oyunu" dersen "hadi len oradan" diye bir karşı eleştiriyi de göreceksin elbette.</blockquote> Spider Man true next gen bir oyun, günümüzde rakibi yok. Grafikler, oynanış, ağ sistemi, cap canlı müthiş bir şehir hepsi harika. Şimdi 15 milyonu görmüştür. Leş Unreal 3 motorlu old gen oyunlarla kıyaslamak yanlış olur.
Rakibi yok derken batman oyna derim bide oyun çok güzeldi ama övdüğün kadarda denemez dövüş sisteminde bazen yumruk adam sana sanki füze geliyo gibi kilitleniyodu kaçamıyodun bazen grafik oynanış ağ sistemi çok güzel ama cap canlı müthiş bi şehir demek abartı yan yana aynı 3-4 insan gördüm kaç kere tip elbise aynı aynı animasyonları yapıyolar üstüne bazıları tepki bile vermiyo yani spider man görüyosun sadece olduğun yerde zıplıyosun yada kütük gibi yanından geçiyosun arada bir selfi falan çekiyoruz o güzel olmuş o kadarda olsun hane çok canlı :D şehirde gta gibi gezersen çok fazla sırıtıyo o konulara girmemek için batman hep şehiri boşaltık falan diyodu akıllıca spider man oyunu çok güzeldi ama gereksiz övüyosun bazı yerleri şuana kadar çıkmış en iyi spider man oyunu ona laf yok ama en iyi süper kahraman oyunu batman arkham city derim next gen grafik falan diyosan arkham knight var hane bide leş dediğin o motor şuan çok fazla oyunda kullanılıyo ve efsane oyunlarda yapıldı sırf birini gömücem diye boşa sallayıp durma.

İdrak İstimlak

19.7.2019 21:50:17

0
İşte bunlar hep matematik abicim, yahu bu kadar basit bir işlemi ilkokul 2-3. sınıf öğrencisi bile yapabilir...

dark dragon

19.7.2019 21:48:08

+2
Sadece ps4’e çıkan oyunun satış rakamı ps4-ps3-pc-xb1-360’a çıkan oyunu geçmiş ama bu trole göre az satmış

İdrak İstimlak

19.7.2019 21:29:28

0
BSC misafirleri arada da olsa, böyle güzel yorumlar yapabiliyor, her kimsen kaptın artını...

BSC Misafiri

19.7.2019 21:16:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu fanboy tayfaya bitiyorum iyiyse sana iyi arkadaş herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Spider Man oyunu en derli toplu süper kahraman oyunlarından birisi olmuş ancak sen kalkıpta "en iyi süper kahraman oyunu" dersen "hadi len oradan" diye bir karşı eleştiriyi de göreceksin elbette.
Spider Man true next gen bir oyun, günümüzde rakibi yok. Grafikler, oynanış, ağ sistemi, cap canlı müthiş bir şehir hepsi harika. Şimdi 15 milyonu görmüştür. Leş Unreal 3 motorlu old gen oyunlarla kıyaslamak yanlış olur.

İdrak İstimlak

19.7.2019 21:00:41

0
Üstad listedeki tek exc. oyun, listenin başındaki Spiderman, o da PS4'e özel. Yani millet beğenmiş ve almış, incelemeler, oyuncu beğenileri falan toplamda tüm oyunlardan daha fazla olumlu bir kriter olmuş ki, en çok satan süper kahraman oyunu olmuş. Yalnız komik olan ne; biliyor musun? 100 milyon satmış bir platformda 9 milyon satışı az gören bir zihniyetin, 200-250 milyon toplam cihaza tekabül eden birden fazla platform üzerinde satan bir oyunun, daha az satış yapmış olmasına rağmen bazı hesap, kitap bilmeyenlerce daha çok satmış gibi algılanması ve öyle empoze edilmeye çalışılması. Şahsen bunu insanın aklıyla dalga geçmekle bir değerlendiriyorum, bu olsa olsa; aklını kiraya vermiş bir zihniyetin ürünü olabilir. Cidden bir insan bunun neyini savunabilir ki?

Guest-0CCF51958

19.7.2019 17:32:00

+1
Keyifle oynamıştım ve hala arada açar oynarım. Muhteşem bir Spider Man deneyimi oldu benim için. Ps4'ü bana aldıran özel oyunlardan bir tanesi olur kendileri :) Çıkacağını ilk duyduğumda kesinlikle Ps4 alacağım demiştim

Guest-AEF248198

19.7.2019 17:08:13

0
Bu fanboy tayfaya bitiyorum iyiyse sana iyi arkadaş herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Spider Man oyunu en derli toplu süper kahraman oyunlarından birisi olmuş ancak sen kalkıpta "en iyi süper kahraman oyunu" dersen "hadi len oradan" diye bir karşı eleştiriyi de göreceksin elbette.

Nathan - Drake

19.7.2019 16:28:53

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu en iyi süper kahraman oyunuysa Batman evrenin en iyi süper kahraman oyunudur hatta oyundan da ötedir. Bu insanlar oyunlara bu kadar para verdikten sonra abartmaları normal. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt="">
Aynen sadece Türkiyede oyunu övüyorlar zaten değil mi? Tüm dünya 60 dolara yakın alıp oynadı listedeki oyunları. Sen Türkiye fiyat kafasıyla saçma sapan bir yorum yapmışsın.

RealArek

19.7.2019 16:02:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Batman ağır bir oyundu zaten Batman'in yapısı ağırdır biraz, çoğunlukla karanlık ve fazla seri değil. Spider man bu açıdan onun zıttı, hızlı ve daha espirili bir karakter. İkisinin de yeri ayrı, Spider Man'ın yapısı açısından değerlendirildiğinde en iyi süper kahraman oyunu budur. Ayrıca Spider man PS4'e özel olduğu halde, <b>Multiplatform olan Batman'den</b> daha fazla sattığı halde "az satmış" tartışması yapmanın bir mantığı yok. Oyun gayet güzel, sevildi beğenildi ve çokta keyifli bir oyundu, bu kadar satması çok normal.
Batman devam oyunu gelse zevkle oynar ön sipariş yaparım spider man zaten gelsin onu bekliyoruz bide troller gelmiş yine sıfır olan artık şüphelenmeye başladım kesin bsc para veriyo buna adamın hayatı olmuş yorum yazmak.

Metal-Gear

19.7.2019 15:03:37

+1
Batman ağır bir oyundu zaten Batman'in yapısı ağırdır biraz, çoğunlukla karanlık ve fazla seri değil. Spider man bu açıdan onun zıttı, hızlı ve daha espirili bir karakter. İkisinin de yeri ayrı, Spider Man'ın yapısı açısından değerlendirildiğinde en iyi süper kahraman oyunu budur. Ayrıca Spider man PS4'e özel olduğu halde, Multiplatform olan Batman'den daha fazla sattığı halde "az satmış" tartışması yapmanın bir mantığı yok. Oyun gayet güzel, sevildi beğenildi ve çokta keyifli bir oyundu, bu kadar satması çok normal.

William Munny

19.7.2019 15:01:30

+1
tek platforma göre çok iyi başarı, haliyle kıskançlıklarda seziliyor, microsoft stüdyo oyun stüdyoları kapata dursun, sony resmi kayıtlarla tokadı yapıştırmaya devam eder...çıkartacaksan böyle oyun çıkart..

gamer-x

19.7.2019 14:14:53

0

Guest-AEF248198

19.7.2019 12:37:50

+2
Bu en iyi süper kahraman oyunuysa Batman evrenin en iyi süper kahraman oyunudur hatta oyundan da ötedir. Bu insanlar oyunlara bu kadar para verdikten sonra abartmaları normal.

rambocuk

19.7.2019 11:57:27

0
hdd nin yavaşlığı yüzünden yeterince hız tutkusunu yaşıyamasakta uzak ara en iyi süper kahraman oyunuydu

BSC Misafiri

19.7.2019 11:19:36

+2
sony fanları çıldırmış gene. oyun güzelde ortada tarih yazdıracak bir durum yok. süper kahraman filmlerinin, avengers yapımlarının başarısı ortada, böyle bir dönemde çok satması doğal. tarihin en iyi süperkahraman oyunu yapmaz onu. benim fikrimce bu ünvanın sahibi batman arkham city dir.

BSC Misafiri

19.7.2019 11:19:27

+2
Sony kalitesi bir başka...

Guest-AEF248198

19.7.2019 10:56:25

0
Sonuç olarak 100 milyona yakın satmış bir konsolda 9 milyon satış rakamı düşüktür. Eskiden Halo oyunları çıktıkları zaman yıllar geçsede multi oynanmaya devam ederdi. Exc oyun dediğim budur aslında, bir kere oyna bitir geç şeklinde yapıyorsan oyunu tüm konsolu satın alanlara hitap etmemen normal oluyor haliyle.

dark dragon

19.7.2019 10:38:41

+5
trol gene forumu eğlendirmeye gelmiş

BSC Misafiri

19.7.2019 09:19:26

+1
İndirimden aldım bakalım imsoniac games e güvenim tam

İdrak İstimlak

19.7.2019 07:10:03

+4
Exc oyun olmasına rağmen kısa sürede liste başı olmuş. Demek ki, neymiş, exc oyunlar da muazzam satıyormuş. Tabii buna rağmen yine birileri çıkıp, 100 milyon PS4 satıldı, neden 50 milyon kişi bu oyunu almadı diye komik bir soru sorabilir.

RealArek

19.7.2019 01:21:45

+1
Dövüş sisteminde ufak sıkıntılar olsada gördüğüm en iyi spider man oyunuydu ikincisini yapında oynuyalım kesmedi bizi.

Guest-AEF248198

19.7.2019 00:43:03

0
70-80 tl olursa belki alırım onun dışında yüzüne bakmam.

BSC Misafiri

19.7.2019 00:03:50

0
1-2-3 ve 10 tamam gerisini at çöpe. Eskiden punisher oyunu vardı şimdi aynı mekaniklerle gelse bir 8 saat fena sarmaz

BSC Misafiri

18.7.2019 23:23:15

+6
sony listeye girdi mi birinci sıradan girer gördün mu troll mutlak zero ?

BSC Misafiri

18.7.2019 23:23:09

+3
Sony tarih yazmaya devam ediyor. Spider Man tek platform ve çok kısa sürede imkansızı başarmış. Spider Man 2 PS5 dehşetül vahşet olacaktır.

BSC Misafiri

18.7.2019 23:08:35

+2
Çok kaliteli ve en önemli özellik olan ağ atma şahane. Bir de hikaye ciddi ve oturaklı olsaydı ha bide RDR2 ve GoW ile aynı yıl çıkmasaydı Goty. Hastasıyım, ara ara açar boş boş şehirde dolanır el oğlu-kızı ile tokalaşırım :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız