Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, Owerwatch'ta Hile Yapan Oyuncuları Affetmeyecek

 
Online oyunların giderek yaygınlaşmasıyla birlikte, geliştiricilerin hem diğer oyunculara hem de kendilerine zarar veren hilecilere tutumu daha bilinçli bir hale geldi. 
 
Blizzard ise popüler oyunlarından birisi olan Overwatch için sıkı önlemler almaya başladı. Bundan öyle Overwatch oyuncularının hile yaptığı fark ederse anında maçı sonlandıracak.
 
Blizzard'ın Başkan Yardımcısı olan Amerikalı video oyun tasarımcısı Jeffrey Kaplan ise bu konu hakkında şunları söyledi:
 
"Bu hile tespit sisteminin oyunculuğun evrimindeki bir sonraki aşama olduğunu düşünüyorum ve bu oldukça harika." 
 
Buna ilaveten hileci oyunculara sert yaptırımlar olacağını belirten Kurt, bu sert yaptırımların neler olacağı konusunda çok da detay vermedi. 
 
Eğer izlemediyseniz Overwatch'ın Temmuz güncellemesi hakkındaki videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Blizzard FPS Multiplayer Overwatch hile cheat cheater Jeff Kaplan
Dota Underlords da Battle Pass Sistemine Geçti 2020'de Vizyona Girecek Ghostbusters'dan İlk Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

16.7.2019 00:05:09

+1
Yeni editörün haberlerinin çoğunda belli başlı imla ve cümlede anlam hataları var. Alışır zamanla elbet. Moral bozmak istemem ama belli bir kitleye hitap edecek seviyeye gelmiş bir editör bu hataları yapmamalı.

MaximillianFoe

14.7.2019 23:29:50

+1
Owerwatch yazmış oyuna, tembelliği geç amatörlüğü de geç baya beceriksizlik. Konudan bir haber, İngilizcesi yok, okuduğunu da anlamıyor daha. Yeni editörler böyle işte DH’nin aldığı adamlar böyle olur, nasıl bir testten geçirdilerse artık..

furandor

14.7.2019 02:43:06

0
Diablo'yu mobile çıkartarak biz seni nasıl affedecegiz peki eyy blizzard.

mehmetalpertr

14.7.2019 00:26:26

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu nasil tembel bir haberciliktir. Sistem ne ozellikleri ne hicbirsey yazilmamis. Sadece bom bos sozler var helal olsun size boyle devam.
Yüklenmeyin bence. Yeni editör sanırım. Alışır zamanla. Ben de zamanında TRGamer ve PlaystationTurk'de editörlük yapmıştım. Oradan bilirim. İlk zamanlar insan heyecanla bazı şeyleri atlayabiliyor.

BSC Misafiri

13.7.2019 21:56:49

0
Bu nasil tembel bir haberciliktir. Sistem ne ozellikleri ne hicbirsey yazilmamis. Sadece bom bos sozler var helal olsun size boyle devam.

Queen Hentai

13.7.2019 21:17:02

0
Genji karakteri ile hile mi bilemem fakat hep bu karakter ile imkansıza yakın oynayanlara denk geldim. Hile gibi duruyor. Ultra kullanmadan devamlı üst üste takımdaki 4-5 kişiyi aynı anda nasıl kesiyorlarsa artık diğer adı ile bu yaşanan durum bariz hile. Oyunun yapısı gereği imkansız bir durum bu.

xenferious

13.7.2019 20:10:04

0
Call of Duty Modern Warfare için de güzel haber bu battle.net haberi. Çünkü Call of Duty de illallah ettiren en kötü şey hileli oyunculardı birçok oyuncu o yüzden multiplayer oynamayı bırakmıştır cod'u.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız