Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anthem İnceleme Puanları

 
 
32 İnceleme (PC versiyonu) - Metascore 60
 
Everyeye.it 76
XGN 75
Hobby Consolas 70
3DJuegos 70 
The Digital Fix 70
Destructoid 70
CGMagazine 70
Gamersky 70
JeuxActu 70
GameStar 67
MMORPG.com 65
IGN 65
Jeuxvideo.com 65
DarkStation 60
PCGamesN 60
Trusted Reviews 60
TheSixthAxis 60
Gameblog.fr 60
COGconnected 60
Gamer.nl 60
Metro GameCentral 60
Windows Central 60
GameSpot 60
PC Gamer 55
GamesRadar+ 50 
Screen Rant 50
USgamer 50
Game Revolution 50
PCWorld 50
PC Invasion 50
FANDOM 50 
Guardian 40 
 
BioWare'in aksiyon rol yapma oyunu Anthem bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) için çıkış yaptı. EA Access ve Origin Access Basic aboneleri oyunu 10 saat boyunca deneyebilir. Origin Access Premier aboneleri ise abonelikleri devam ettiği süre boyunca oyuna sınırsız erişim sağlayabilir 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic Anthem Bioware Electronic Arts
Close to the Sun PC'de Epic Games Mağazasına Özel Olacak Intel Extreme Masters Katowice 2019 Major Turnuvasının 3. Günü Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Locke Lamora

27.2.2019 22:38:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri inşallah bioware in batmasıyla sonuçlanır, beter olun, westwood un kanı hala elinizde! mass effect watch dogs division 1 gibi balonları unutmadık. hele dungeon keeper? inşallah batarsınız.</blockquote> O saydığın oyunların hepsi güzel oyunlardı tek kötü yanları beklentiyi karşılamadı çünkü hepsini şişirip çıkardılar inceleme puanlarına bak ne demek istediğimi anlarsın hepsi yüksek grafiklerini çok abartı gösterdiler o yüzden mass effect yüz olayları vardı onuda düzeltiler şimdi sıkıntısı yok o listede o zaman rainbow ve far cry falanda ekle youtube açıp videolara bak ne demek istediğimi anlarsın e3 de ayrı oyun aldık başka oyun grafik olarak ama güzel oyunlar hepsi çamur atma yok firma batsın bioware ne suçu var ea ne derse onu yapıyo batıcaksa ea batsın adamların sömürmediği firma kalmadı vampir gibiler kanını emip firmayı dağatıyo.
neresi güzeldi pardon? hala e3 2012 kalitesine ulaşabilmiş değiller. bu anthem fragmanında yine çok daha güzeldi, oyunda yürüyebilen şu 4 ayaklı devasa robotlardan görmüyoruz bile! oyunun teknolojisi o at at çakması aletleri yürütemiyor bile! ama trailer da oyunda savaştığımız yaratıklardan birisiydi.

Locke Lamora

27.2.2019 22:35:25

0
hiç kimse kusura bakmasında... çok iyi oldu böyle leş bir oyun olması. ea games dediğimiz firma westwood u, red alertleri, dungeon keeperları bitirmiş, watch dogs ve division ile yalanın kralını söylemiş söyletmiş bir firma. bioware i getirdikleri hal malum. mass effect 3 senaryo olarak çok kötüydü... ve çöküşün başlangıcı oldu. ondan sonra hiçbir işleri iyi gitmedi, yaşadığım hayal kırıklığını aylarca atlatamadım. inşallah batarlar net şekilde söylüyorum bunu. böyle yalandan başka bir şey üretmeyen bir firma ayakta kalmayı haketmiyor, ve bu anthem e o kadar çok para yatırdı ki ea, bu batış ea yı da beraberinde götürür umarım. zira battlefront 2 den beri çakılmakta olan ea nın bu sefer ayakta durması çok zor

BSC Misafiri

26.2.2019 20:01:24

0
apex yakti hepsini hemde bedavaya

İdrak İstimlak

25.2.2019 23:30:27

0
Isim hakları Obsidian da olmasa bile şu en son Fallout a alternatif geliştirilen bir oyun ayarında başka bir oyun yapabilirler. Bir de ben Obsidian in yaptığı KotOR 2 yerine Bioware in yaptığı ilk oyunu daha çok beğeniyorum. Gerçi o da EA nin elinde heba oldu. Vallahi MS, EA derken içime bir daralti geldi...

BSC Misafiri

25.2.2019 17:45:26

0
Ortada bedava takılabileceğin kaliteli Warframe varken bitmemiş, tekrar eden ve aksayan bir oyuna gram para verilmez. Alternatifi olmasa bir nebze anlarım ama var yahu. Yetmiyor şu dandikliği üstüne savunuyorlar. Sonra gelecek bu aynı arkadaşlar 80-90 puan alan hadi onu geçtim kalitesi belli olan Goty oyunlara bugün yarın giydirecekler.

deadlight54

25.2.2019 14:17:35

+1
KOTOR 3’ü Obsidian yapsın diyeceğim ama Microsoft’a satıldı işte. ulan KOTOR 3 yapacak ufak stüdyolar haricinde büyük stüdyolardan kimse kalmadı. Birde Star Wars’ın oyun hakları EA’de olunca KOTOR 3 hayali zor gibi. İşin Disney kısmı var ki, LucasArts’ı kapattıkları için her gün kendilerini kötü bir şekilde anıyorum.

İdrak İstimlak

25.2.2019 11:12:35

+4
Aslında bu kadar takılmamak lazım. Zaten Bioware dağılmış bir ekip ve geriye kalanların yaptığı işleri görüyoruz. Bu saatten sonra yapacakları ne Mass Effect'ten, ne de Dragon Age'ten bir hayır gelmez. Tutup single player ağırlıklı bir KotOR yapacaklarına da bir ihtimal vermiyorum. Hoş, yapsalar ne olur ki?

Wayward Son

25.2.2019 07:33:48

+5
Hah, "Eleştirmeyin, daha iyisini yapın" takımı da teşrif etmiş :) Gördüğüm en ucuz köşeye sıkışma taktiği de budur. Babacım biz oyun geliştiricisi değiliz, bilakis oyunun sunulduğu kişileriz yani hedef kitlesiyiz. Eleştirmenlerden önce zaten bizim eleştirmemiz gerekir ki, eşyanın tabiatı buna müsait. Oyunun ne zorluklarla yapıldığını herkes biliyor. Yapan nasıl yapıyor? "İşte oyun yapımı çok kompleks hal aldı, grafikler vs." deme hiç. Oyunda içerik sıkıntısından bahsedilmiş. Bu adamlar şu ana kadar sadece açık dünya ve 10-20 saatlik oynanış mı hazırlayabilmişler? O kadar kaynağa rağmen... Elbette satışlarla ayakta kalacak firmalar. Mass Effect'i tam olarak piyasaya sürdüler. Oradan kazanmadılar mı? Ya da Dragon Age? O da tamdı. "Oyunu alın, 6 ila 12 ay arasında oyunu adam ederiz" mantığıyla satış yaparsan bu puanları alırsın. İlk Division için zamanında 80 verilmişse o da çokmuş ayrıca. Sevindik, çünkü Bioware senaryo odaklı, tek oyunculu RPG oyunları yapan ve bunda da gayet başarılı olan bir firmaydı. Gidip "Daha fazla kazanmalıyızzz" diye işi açgözlülüğe dökerlerse ve bunda da başarısız olurlarsa seviniriz. Kimse çıkıp "Ay EA zorluyor adamları" demesin. Köle mi la bunlar? Hadi Anthem'de zorladı. Mass Effect: Andromeda neydi? Buram buram yarım kalmışlık hissi vardı. Diyelim ki, EA'in baskısı yüzünden yarım kalan noktalar çoktu. E oyunun geri kalanı da anlamsızdı. Hani tamamlanan kısımlarda da bir numara yoktu. Bu kafayla giderlerse Dragon Age yanar. Asıl hedef kitlelerine, yani RPG oyuncularına yönelik düşünmeliler. Seni sen yapan kitleye sırtını dönmeyeceksin. Bunun örnekleri çok.

Guest-E87629FD5

24.2.2019 21:32:58

+3
Hakikaten ya kime ne? Dur belki önce onlara sormamız lazım, sevinebilir miyim diye. Mantığa bak

Persona_Non_Grata

24.2.2019 21:21:52

+5
isteyen sevinir istemeyen sevinmez ya ne boş yaptınız. Patladı diye seviniyorum kime ne? Hesap soruyorlar bir de.

BSC Misafiri

24.2.2019 19:47:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun patladi diye sevinen adamlarida anlamadim. Sizin cikariniz ne bu durumdan ki bu kadar sevindiniz. Yas ortalamasi bir hayli dusuk sanirim. Oyun iyi ciksaydi alir oynardik iste kotu cikti diye sevinecek bir durum yok.
senin yaşın kaç asıl? Kısa yoldan para kazanılıyor diye uyduruk oyunlar çıkarıp oyun için satın alımlarla para kazanmaya başladı şirketler. Patladı diye insanların sevinci bundandır. İnsanlar eskisi gibi derin anlamlı oyunlar çıkar diye bir umut seviniyorlar. Senlik bir durum yok milleti aşağı çekmeye de çalışma. Ayrıca biraz araştır yaşı büyük insan bioware oyunlarını sonra çamur at
Oyunun uyduruk olduğu kanısına nasıl vardın? Gayette pontasiyeli olan bir oyun olacak gibi duruyordu E3 gösteriminde hatta betasını bile az çok beğendi insanlar. Oyun downgrade yedi en çok eleştiriyi buradan aldı bu da zaten şaşılacak bir durum değildi sonuçta mevcut konsollarda o şekilde bir oyun çıkarılmasınında pek bir imkanı yok bu nesilde downgrade görmeyen oyunda yoktu zaten. Satın alımlarla para kazanacaklar tabikide bu şirketler başka türlü nasıl ayakta kalabilirler oyun geliştirme işini çok basit ve ucuz birşey olarak düşünüyorsunuz sanırım siz. O zaman buyurun siz birşeyler yapınta sunun insanlara. Demek istediğim bu oyun güzel bir oyunda olabilirdi potansiyeli vardı çünkü ve öyle olsaydı biz oyuncular olarak güzel bir oyuna sahip olurduk ve eğlenirdik şimdi başarısız oldu diye "hahaha patladı oyun" diye sevinmenin mantığını çözemedim ben yoksa hep birlikte sevinebiliriz bu duruma. Bende betasını beğenmeme rağmen incelemeleri beklemiştim satın almadım oyunu The Division 2 ne yapıcak bakalım onunda betası güzeldi ama incelemeri beklemek lazım.

BSC Misafiri

24.2.2019 19:47:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun patladi diye sevinen adamlarida anlamadim. Sizin cikariniz ne bu durumdan ki bu kadar sevindiniz. Yas ortalamasi bir hayli dusuk sanirim. Oyun iyi ciksaydi alir oynardik iste kotu cikti diye sevinecek bir durum yok.
Çıkar şu: BioWare gibi yaratıcı ve kaliteli stüdyolar EA gibi kan emicilerin kanatları altına girdiğinde rezil rüsva olmaları ve bu durumun diğer kaliteli yapımcılara ders olması..

Manhunt Three

24.2.2019 13:56:31

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri inşallah bioware in batmasıyla sonuçlanır, beter olun, westwood un kanı hala elinizde! mass effect watch dogs division 1 gibi balonları unutmadık. hele dungeon keeper? inşallah batarsınız.</blockquote> O saydığın oyunların hepsi güzel oyunlardı tek kötü yanları beklentiyi karşılamadı çünkü hepsini şişirip çıkardılar inceleme puanlarına bak ne demek istediğimi anlarsın hepsi yüksek grafiklerini çok abartı gösterdiler o yüzden mass effect yüz olayları vardı onuda düzeltiler şimdi sıkıntısı yok o listede o zaman rainbow ve far cry falanda ekle youtube açıp videolara bak ne demek istediğimi anlarsın e3 de ayrı oyun aldık başka oyun grafik olarak ama güzel oyunlar hepsi çamur atma yok firma batsın bioware ne suçu var ea ne derse onu yapıyo batıcaksa ea batsın adamların sömürmediği firma kalmadı vampir gibiler kanını emip firmayı dağatıyo.
Hocam bırak, şu tiplere laf anlatılmaz.

RealArek

24.2.2019 10:10:48

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri inşallah bioware in batmasıyla sonuçlanır, beter olun, westwood un kanı hala elinizde! mass effect watch dogs division 1 gibi balonları unutmadık. hele dungeon keeper? inşallah batarsınız.
O saydığın oyunların hepsi güzel oyunlardı tek kötü yanları beklentiyi karşılamadı çünkü hepsini şişirip çıkardılar inceleme puanlarına bak ne demek istediğimi anlarsın hepsi yüksek grafiklerini çok abartı gösterdiler o yüzden mass effect yüz olayları vardı onuda düzeltiler şimdi sıkıntısı yok o listede o zaman rainbow ve far cry falanda ekle youtube açıp videolara bak ne demek istediğimi anlarsın e3 de ayrı oyun aldık başka oyun grafik olarak ama güzel oyunlar hepsi çamur atma yok firma batsın bioware ne suçu var ea ne derse onu yapıyo batıcaksa ea batsın adamların sömürmediği firma kalmadı vampir gibiler kanını emip firmayı dağatıyo.

BSC Misafiri

24.2.2019 09:22:09

+1
inşallah bioware in batmasıyla sonuçlanır, beter olun, westwood un kanı hala elinizde! mass effect watch dogs division 1 gibi balonları unutmadık. hele dungeon keeper? inşallah batarsınız.

BSC Misafiri

23.2.2019 23:31:35

+6
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun patladi diye sevinen adamlarida anlamadim. Sizin cikariniz ne bu durumdan ki bu kadar sevindiniz. Yas ortalamasi bir hayli dusuk sanirim. Oyun iyi ciksaydi alir oynardik iste kotu cikti diye sevinecek bir durum yok.
senin yaşın kaç asıl? Kısa yoldan para kazanılıyor diye uyduruk oyunlar çıkarıp oyun için satın alımlarla para kazanmaya başladı şirketler. Patladı diye insanların sevinci bundandır. İnsanlar eskisi gibi derin anlamlı oyunlar çıkar diye bir umut seviniyorlar. Senlik bir durum yok milleti aşağı çekmeye de çalışma. Ayrıca biraz araştır yaşı büyük insan bioware oyunlarını sonra çamur at

BSC Misafiri

23.2.2019 23:31:26

+5
Anladım ki Bu nesilde konsol exc.leri dışında pek iş yok.

Manhunt Three

23.2.2019 21:58:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: Manhunt Three &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 &amp;amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;amp;gt; &amp;amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;amp;gt; &amp;amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;amp;gt;&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Yok 90, hatta rakipsiz 2019 GoTY.&lt;/blockquote&gt; İlk oyun 80, 2.oyun kaç olacak ?&lt;/blockquote&gt; O da 100 işte, 21 yy en iyi olarak anılır.</blockquote> En kötü oyunu olarak mı anılmasını istersin ? Ne bu anlamama kıtlığı ? Yaşın kaç ilk önce onu söyle boşuna laf etmeyeyim.</blockquote> Etme zaten, aşrı zeki ve olgun abim benim.
Üye girişini yap öyle abi kardeş oluruz merak etme.

Guest-AEF248198

23.2.2019 21:03:47

0
Yapacak bir şey yok hocam.

BSC Misafiri

23.2.2019 20:22:54

+3
Oyun patladi diye sevinen adamlarida anlamadim. Sizin cikariniz ne bu durumdan ki bu kadar sevindiniz. Yas ortalamasi bir hayli dusuk sanirim. Oyun iyi ciksaydi alir oynardik iste kotu cikti diye sevinecek bir durum yok.

BSC Misafiri

23.2.2019 20:22:49

0
ayyyy nasıl keyfim yerine geldi patlamış hahaha

BSC Misafiri

23.2.2019 20:22:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 &amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;gt; &amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;gt; &amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;gt;&lt;/blockquote&gt; Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.&lt;/blockquote&gt; Yok 90, hatta rakipsiz 2019 GoTY.</blockquote> İlk oyun 80, 2.oyun kaç olacak ?</blockquote> O da 100 işte, 21 yy en iyi olarak anılır.
En kötü oyunu olarak mı anılmasını istersin ? Ne bu anlamama kıtlığı ? Yaşın kaç ilk önce onu söyle boşuna laf etmeyeyim.
Etme zaten, aşrı zeki ve olgun abim benim.

Manhunt Three

23.2.2019 16:55:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 &amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;gt; &amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;gt; &amp;lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&amp;gt;&lt;/blockquote&gt; Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.&lt;/blockquote&gt; Yok 90, hatta rakipsiz 2019 GoTY.</blockquote> İlk oyun 80, 2.oyun kaç olacak ?</blockquote> O da 100 işte, 21 yy en iyi olarak anılır.
En kötü oyunu olarak mı anılmasını istersin ? Ne bu anlamama kıtlığı ? Yaşın kaç ilk önce onu söyle boşuna laf etmeyeyim.

-Dark Poison-

23.2.2019 16:06:23

+1
Valla Ea'i tebrik etmek lazım.Bu nesilde patlatmadıkları oyun kalmadı. Olumsuz yönde de olsa adamlar istikrarını koruyor.Sırada patlatacakları hangi oyun kaldı... gerçi birşey de kalmadı ellerinde.

MassiveDeviL

23.2.2019 16:00:21

0
daha ilk ön görevi bitiremedim !!! bağlantı hatası verip duruyor !!! ne deyim sana EA

BSC Misafiri

23.2.2019 15:47:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt; &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt; &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt;</blockquote> Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.</blockquote> Yok 90, hatta rakipsiz 2019 GoTY.
İlk oyun 80, 2.oyun kaç olacak ?
O da 100 işte, 21 yy en iyi olarak anılır.

BSC Misafiri

23.2.2019 15:46:54

+2
Arkadaş azıcık mantıklı olalım sırf ea haterlığından bu düşük puanların verildiğini söyleyen kendini kandırıyordur. Belli başlı mekanikler eğlenceli olunca oyun iyi olmuyor.

powersmachine54

23.2.2019 13:00:00

+5
Bu oyunda patladı.EA bu nesilde en başarısız oyun firmalardan biri oldu.

Watton1

23.2.2019 12:46:15

+3
Okadar kötü oyun değil ya sırf millet EA'sevmiyor diye yapıyorlar andromedaya çok benziyor o üzdü ama fikir olarak gayet güzel uygulama kötü

RealArek

23.2.2019 12:35:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
The division 2 betasını oynadım balon demek için çok erken bence başarılı bi oyun olarak çıkıcak anthem belki ilerde büyük güncellemelerle gelirse toparlar ama crackdown ordan kes burdan kes eski nesil oyunu gibi çıktı işi zor.

Uchigatana

23.2.2019 12:20:31

+2
Demosu da leşti zaten.Bombaaaaa

İdrak İstimlak

23.2.2019 12:19:25

+7
Bioware zaten çoktan ölmüştü, firmayı bu günlere getiren tüm önemli isimler ayrıldı çünkü...

Guest-E87629FD5

23.2.2019 11:50:37

+5
Buyrun cenaze namazına. Bioware r.i.p.

Manhunt Three

23.2.2019 11:26:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt; &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt; &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt;</blockquote> Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.</blockquote> Yok 90, hatta rakipsiz 2019 GoTY.
İlk oyun 80, 2.oyun kaç olacak ?

BSC Misafiri

23.2.2019 11:22:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three
quote:

Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.
Yok 90, hatta rakipsiz 2019 GoTY.

veterangamer

23.2.2019 11:17:17

0
Oyuncu söğüşlemek için yapılmış yarım çıkan online odaklı oyunlardan biri aynı destiny ve division gibi...

aykut291

23.2.2019 11:12:43

+5
EA herkesi fena kekledi. Bas bas bağırdım arkadaşlarıma yapmayın etmeyin sakın şu oyuna ön sipariş vermeyin.Çıksın inceleme puanlarını ve twich yayınlarını seyredin öyle alın dedim dinlemediler yok busefer farklı olucak EA akıllandı dediler bana Şu anda sövüyorlar

mehmet4428

23.2.2019 11:04:49

+5
Oynanış zevkli lakin oyun belli bir noktadan sonra çok sıradanlaşmaya ve sıkmaya başlıyor. Sonuç olarak balon çıkan bir oyun daha oldu.

Jack Rabbit Slims

23.2.2019 11:04:32

0
EA ciddi anlamda bitti. Geçen nesil de paragözlerdi ama adamlar ne oyunlar yapıyordu, şu koca nesilde sadece bir tane iyi oyunları var (Mass Effect Andromeda), onu da fanlar üçlemeyle aynı tarzda değil diye kaş göz bahanesiyle gömdü. Halbuki hikaye anlamında üçlemenin çok gerisinde olsa bile (sonuçta bir başlangıç oyunu, ME1 de çok parlak bir hikayeye sahip değildi), gezegen çeşitliliği gibi üçlemenin önünde olduğu yanları da vardı. Yaptığı boş beleş fpsler ayakta tutuyor artık koca EA'i, bir tane bile yeni oyun yapamıyor adamlar.

BSC Misafiri

23.2.2019 09:22:05

+4
çok bile vermişler

Deswaaa

23.2.2019 09:02:45

0
Desntiny 3 diyelim buna kendini tekrar eden çöp grv vb hiç şaşırmadım EAgames = çöpe giden paralar

Valas

23.2.2019 05:24:24

+7
Oyunu 6 saat civarında oynadım.Tekrara düşmesi sebebiyle ,ara verdim.İnceleme puanları isabet olmuş..

Xan'ela

23.2.2019 02:57:13

+11
Mass Effect Andromeda bile 75 puanla çıkış yapmıştı, o oyunu yan stüdyo yapıyorken ana ekip Anthem üstünde çalışıyordu güya Gördük çok güzel çalışmışlar.. ME serisine yaptıklarınızdan dolayı umarım çok yakında batarsınız.

deadlight54

23.2.2019 02:30:04

+4
Hocam EA, Activision ve Ubisoft gibi firmaların yatırımcıları oyundan anlamaz. Onlar için oyuncuları nasıl mutlu edebiliriz değil, markaları sömürüp ve cebimizi nasıl doldururuz? diye düşünüyorlar. Oyunlardan anlayan insanlar bile bile bu hareketleri yapmaz ama bu yatırımcılar anlamadıkları için böyle.

deadlight54

23.2.2019 02:16:11

+1
Oyunun patlayacağını E3'te tanıtılıp bilgiler gelmeye başladığında tahmin etmiştim. Tebrikler Bioware, EA'in stüdyo mezarlığına katılma hakkı kazandın!

kruezberq

23.2.2019 02:10:45

0
Puanlar şıkır şıkır maşallah

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

23.2.2019 01:43:16

+1
Multl yüzünden

Antikaruh

23.2.2019 01:39:41

+7
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Valla gram üzülmedim. Bioware gibi kalitesi belli bir firmayı bu kadar sığ bir oyuna zorladıkları için üzülmedim. Serbest bıraksalardı adamları, ne ME:Andromeda bu kadar leş olurdu ne de Anthem bu kadar erken piyasaya çıkardı. Downgrade oranına bakarsak yeni nesle çıksaymış keşke. Aynı salaklıkları Dice'a denediler. Bf V her ne kadar keyif alsam da eksik içerikle piyasaya çıktı. Anca toparlanıyor. Çok net bir şey, EA'in başında olup bünyesindeki firmalara "Oyunu şu şekilde yapacaksınız" diyen tipler, oyundan anlamıyor.
Olan Bioware'e olacak diye korkuyorum. Zira bazı açıklamalar vardı Bioware'nin kaderi bu oyunla belli olacak falan diye... Gitti mi güzelim ME, Dragon Age serileri :'((((

Wayward Son

23.2.2019 00:54:25

+7
Valla gram üzülmedim. Bioware gibi kalitesi belli bir firmayı bu kadar sığ bir oyuna zorladıkları için üzülmedim. Serbest bıraksalardı adamları, ne ME:Andromeda bu kadar leş olurdu ne de Anthem bu kadar erken piyasaya çıkardı. Downgrade oranına bakarsak yeni nesle çıksaymış keşke. Aynı salaklıkları Dice'a denediler. Bf V her ne kadar keyif alsam da eksik içerikle piyasaya çıktı. Anca toparlanıyor. Çok net bir şey, EA'in başında olup bünyesindeki firmalara "Oyunu şu şekilde yapacaksınız" diyen tipler, oyundan anlamıyor.

ploff

23.2.2019 00:45:01

0
Betasından akıbeti belliydi. Ea denen şirket BioWare gibi köklü bir firmaya bile berbat oyun yaptırdın ya.. Helal olsun. .

Dark matter

23.2.2019 00:36:16

0
division 2 den daha iyi genede.

BSC Misafiri

23.2.2019 00:28:12

0
Geçmiş olsun Bioware, yakında ölüm haberi gelir.

Persona_Non_Grata

23.2.2019 00:27:13

+3
Ohh çok sevindim patladığına

kataaay

23.2.2019 00:01:06

+1
Division 2 eğer birinci oyuna sonradan eklenen içerikleri çıkış zamanında içerirse, bug vs. olmazsa en az 80 metascore alır. Zaten ilk oyun çıkış dönemindeki o kadar eksiğine ve içerik kıtlığına rağmen 80 puan ortalamaya sahip. Üstüne division 1'e sonradan gelen bir sürü kaliteli içerik ve eklentiler bu oyunda çıkış zamanı olursa(ubisoft'un iddiası bu yönde) 85-90 arası bir puanı olur. Ayrıca ubisoft her zaman ikinci oyunlarda ilk oyunlarda yaptığı saçmalıkların farkına varıp daha düzgün oyunlar çıkarıyor bu tüm ubisoft oyunlarında geçerli bir durum. Anthem'e gelirsek anthem ea tarafından saçma bir şekilde bu tarz oyunların piyasasına girme çabasıydı ama her aceleye gelen ea projesi gibi fena patladı. Division gibi ilk oyunu gayet başarılı bir oyunla anthem'i hatta destiny'i bir tutmamak gerek.Tek üzüntü duyulacak şey ea denen kan emici firmanın gidip BioWare'i bu başarısızlıktan sorumlu tutup kapatması veya firmayı daha da baskı altına alıp kalitesiz içeriğe neden olması.

BSC Misafiri

22.2.2019 23:45:23

+1
EA gerçekten oyun dünyasının en berbat şirketi olma yolunda ilerliyor. Şöyle bir dönüp bakıyorum da eline yüzüne bulaştırdıkları bir sürü oyun birikti. Godfather II, Star Wars Battlefront, NFS Rivals&Payback, Battlefield 4, Mass Effect Anromeda, Medal of Honor Warfigther, Anthem ve daha niceleri. Gerçekten bu oyunun iyi çıkmasını bekleyen bir oyuncu var mıydı bilemiyorum açıkçası. İyi bir oyun olmasına rağmen Titanfall 2'ye yazık ettiklerini de unutmayalım. Son yıllardaki en başarılı işlerini de kendi elleriyle harcadılar. Tebrikler EA.

Manhunt Three

22.2.2019 23:27:29

+4
quote:

Orjinalden alıntı: keremec Valla Division 2 oynadım ama bana pek öyle gelmedi. Böyle oyunları sevmememe rağmen yine metacritic 70-80 arası olur gibi.
Hocam sana bana nasıl gelmesi ile olmuyor işte. 70 - 80 arası da gayet iyi ama oyun kötü değil, yani bunu bazıları inkâr etmekte o kadar inat ki, sevmezsin nefret bile edersin de bu patlar, çöp muhabbetleri seviyeyi düşürmekten ve bizi oyun sektöründe olduğumuz yerde saymamızdan başka bir yere taşımaz.

keremec

22.2.2019 23:23:34

+3
Valla Division 2 oynadım ama bana pek öyle gelmedi. Böyle oyunları sevmememe rağmen yine metacritic 70-80 arası olur gibi.

Manhunt Three

22.2.2019 23:10:36

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Solomun Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2 <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
Yahu bakın şimdi bir şeyler söyleyeceğim bana fanboy diyecek bazıları ama Division 2 neden patlasın ? Tam tersi, Destiny 1'den beri bu looter shooter oyunları içerisinde bir tane çok iyi oyun çıkmadı. En azından AAA olarak. Gerçekten iyi ve zengin bir oyun sonu içeriğine, pvp ve pve içeriğine, oynanışına sahip bir oyun çıkmadı. Division 2 ise bunu rahatlıkla başarabilecek gibi gözüküyor. Eminim ki oyunun alpha yada betasını da oynamadın. İddia ediyorum ki oyun çıktığı zaman metascore en az 80 olacak.

BSC Misafiri

22.2.2019 23:04:31

+1
Oyunun teknik olarak Witcher 3,GTA 5,DOOM,Far Cry 5 kadar kaliteli değil ama işlemciyi aşırı kullanıyor berbat bir konsol potu olmuş.Sanırsın adamlar cpu üzerinden mining yapıyor.Şubat ayında almaya değer Dirt Rally 2.0 olacak gibi....

kataaay

22.2.2019 23:00:32

+3
Güüüüüüüüüüüüm

Thejoker58906

22.2.2019 22:55:52

0
Oyun Patlamış çokmu süpriz hayır Geçmiş olsun bioware ide kaybedicez nasıl başaramazsınız lan beceriksiz herifler diyip çeker EA fişlerini şaşırtmaz kimseyi

FCKöln

22.2.2019 22:52:13

+1
O değil bare BioWare'in fişini çekmeseler. Adamlara hiç tanımadıkları, tecrübe etmedikleri tarzda oyun yaptırmaya kalkarsan, yılların çınarı BioWare'i böyle milletin ağzına sakız edersin.

BSC Misafiri

22.2.2019 22:49:43

+1
Durun daha yeni çıktı 4-5 ay sonra herkes oynayhahahahaa şaka şaka. :D Siz anlamıyorsunuz bir kere felsefi altyapısı var birkaç aya aktif olacak. muahahaha !

mehmetalpertr

22.2.2019 22:41:45

0
patlayan mısır gibi oyun :P

Guest-2C5CD639E

22.2.2019 22:41:09

+16
Yılın balonları 1. Crackdown 3 2. Anthem 3. The Division 2

BSC Misafiri

22.2.2019 22:37:58

0
Goty geliyor Gotysfhsdfhkdgkj

mehmetalpertr

22.2.2019 22:33:58

+4
oyun patlamış.. üzücü. koskoca Bioware'in düştüğü durum gerçekten çok acıklı.

BSC Misafiri

22.2.2019 22:32:10

0
Fena patlamış. Güzelim Bioware'nde namını 2 paralık ettiler

dqndqn26

22.2.2019 22:27:03

0
Şuan oyunun baslarindayim fena sayilmaz iyi gidiyor ama ileride icerik sikintisi cekecek gibi duruyor

Bugra4129

22.2.2019 22:20:41

+8
-Patladı mı? -Patladı abi. -Hadi afiyet olsun :D

BSC Misafiri

22.2.2019 22:15:40

+23
Yılın balonu

Manhunt Three

22.2.2019 22:13:18

+9
Metascore 60. Bence, EA gelecekte oyun sektöründen çıkacaktır. Daha fazla rezil olmaması için. O kadar para gözler ki, kaka ödülü bile altın diye her sene alıyorlar. Ne sandınız...

BSC Misafiri

22.2.2019 22:12:09

+18
Patlamış bu oyun
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anthem
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız