Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Tomb Raider'ın Üçüncü DLC'si ‘The Nightmare’ 22 Ocak'ta Çıkacak

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Eidos Montreal ile Crystal Dynamics, Shadow of the Tomb Raider'ın bir sonraki indirilebilir içeriği The Nightmare'ın 22 Ocak'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Nightmare'da oyuncular Croft malikanesini araştıracak. İndirilebilir içerik genel olarak oyuna yeni hikaye, yeni görevler, yeni bir Challenge Tomb, yeni bir silah, yeni bir kıyafet ve yeni bir yetenek ekleyecek. Daha fazla bilgi açıklanmadı ve yukarıdaki görselden başka bir şey de yayınlanmadı.
 
The Nightmare Shadow of the Tomb Raider'ın üçüncü indirilebilir içeriği olacak. Bundan önce The Forge ile The Pillar çıktı ve The Nightmare'dan sonra dört tane daha çıkacak. Tüm indirilebilir içerikler Season Pass'e dahil ancak ana oyuna sahip kullanıcılar isterlerse tek olarak da satın alabilirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider Square Enix
Far Cry New Dawn PC Sistem Gereksinimleri EA Vancouver'ın Star Wars Oyunu İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonitörKertenkelesi

16.1.2019 21:51:10

0
Ahanda böyle bi şey.

rambocuk

16.1.2019 14:11:12

+5
oyunu yeni bitirdim potansiyeli çok fena harcıyorlar sıf lara diye oynadım oynanacak oyun değil mekanikler çağ dışı hikaye görevler her şey çok ruhsuz, sıf mekan tasarımları işte mezarcılık hissi ve lara aşkına oynanacak bir oyun

Megathrone26

16.1.2019 12:37:59

0
Bu DLC ler cidden hikaye içeriyor mu ve uzun mu? Yani Croft sürümü tüm dlc lerin içinde olduğu sürümü almaya değer mi yoksa nasıl? Oynayan var mı?

BSC Misafiri

16.1.2019 09:18:51

+2
Eskiden oyunla birlikte zaten olan bişeyi şimdi ayrıca satıyorlar.Oyun dünyası gittikçe zıvanadan çıkıyor bu şekilde giderse konsol oyunculuğunun mobilden farkı kalmayacak.Sonrasında da zaten oyuncu kitlesi kalmayacak.

matador_mirkhan

16.1.2019 00:30:13

0
Zaten rise of tomb tiderda croft manorı inciğine cinciğine kadar arastırdığımız bir dlc vardı yine nightmare adıyla. Farklı ne sunucaklarki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Tomb Raider
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız