Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

24 Saat Sürecek Eğitim Oyunu Geliştirme Maratonu Başlıyor!

   Netmarble Türkiye tarafından düzenlenen eğitim oyunu geliştirme maratonu, İzmir’deki tüm amatör ve profesyonel oyun geliştiricileri bekliyor.
 
     Oyun geliştirme maratonu 20-21 Aralık tarihleri arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi DEPARK bünyesindeki BAMBU Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi’nde yapılacak. Amatör ve profesyonel oyun geliştiricilerin, 24 saat içinde ekiplerini kurup kendi oyunlarını kodlayacağı bir maratonu yaşayacağı etkinlikte, ekipler en iyi eğitim oyununu geliştirmek için mücadele edecek.
 
 
 
      Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen matematik ve fen bilimleri alanlarındaki eğitim oyunlarının ödüllendirileceği, 90 bin TL ödüllü KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması’na ön elemeye girmeden katılma hakkı kazanacak.

Oyun Geliştirme Maratonu’na başvuru için: www.bambu.depark.com

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Digital Age BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Epic Games Fortnite’ın Çapraz Platform Teknolojisini Geliştiricilerle Paylaşacak Marvel's Spider-Man'in Üçüncü DLC'si ‘Silver Lining’ 21 Aralık'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız