Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thronebreaker: The Witcher Tales CD Projekt'in Satış Beklentilerini Karşılamamış

 
CD Projekt, The Witcher evreninde geçen tek oyunculu rol yapma kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'ın satış anlamında beklentilerin altında kaldığını açıkladı.

CD Projekt CEO'su Adam Kicinski:
 
"Oyunun topluluğun ilgisini çekmesi, satışla ilgili beklentilerimizi artırdı. Ancak ne yazık ki, henüz bu beklentiler karşılanmadı. Yine de iyimser olmaya devam ediyoruz. İlk dönemdeki beklentilerimizi karşılamamış olsa bile, Thronebreaker'ın gelecek yıllarda satmaya devam etmesini bekliyoruz." 
 
Adam Kicinski ayrıca oyunu ilk başta GOG'a özel çıkarmanın başarılı olmadığını ve oyunu Steam'e getirmek durumunda kaldıklarını belirtti.
 
"GOG bizim öncelikli platformumuzdur ve oyunu ilk önce orada bizi destekleyen oyunculara vermek istedik. Bununla birlikte, GOG'un ulaşımı, Steam'inki ile kıyaslanamayacak kadar küçük. Steam'de büyük bir Witcher hayran topluluğu olduğunu biliyoruz ve bu yüzden oyunu Steam'de de çıkardık.
 
Thronebreaker: The Witcher Tales şu anda PC üzerinde ulaşabilir durumda. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonu 4 Aralık'ta çıkacak. Oyunun fiyatı 30 dolar.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher Gwent Gwent: The Witcher Card Game CD Projekt RED
Sins of a Solar Empire: Rebellion Humble Store'da Ücretsiz Kingdom Hearts III Kingdom of Corona ve 100 Acre Wood Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

17.11.2018 16:09:23

+1
Grafik ve oynanış mekanikleri yüzünden ilk iki witcher oyununu bile oynamıyor millet hikaye umurun da değil ki insanların. Çok dar bir kitleye hitap ediyorlar aslında seriyi çoğu kişi witcher 3den ibaret sanıyor. Yanlış bir atılım belliydi kârlı olmayacağı. Çıkış sürecinin sessiz olması da etken. Bu arada adamlar buna bile Türkçe dil eklemediler ne tür bir kanser bunlar daha ne yapılması lazım acaba Türkçe'nin kalıcı olması için.

Johnny Silverhand

17.11.2018 11:40:47

0
Umarım satışlar artmaz da fiyatları eski haline çevirirler.

Guest-BB2CECC18

17.11.2018 11:23:01

0
Steamde 50 liradan çıkıp sonra birden 150 tl oldu. Tamam 30 dolarlık oyunu 50 liradan satmazsında 150 lirada çok olmuş.

Watton1

16.11.2018 16:42:05

0
Cevabı soruda vermiş adam GOG bizim öncelikli platformumuzdur ve oyunu ilk önce orada bizi destekleyen oyunculara vermek istedik. Bununla birlikte, GOG'un ulaşımı, Steam'inki ile kıyaslanamayacak kadar küçük.

Cemlat

16.11.2018 16:39:02

+6
Ne reklamı ne haberi oldu böyle olması normal. Pat diye witcher yapımcılarının yeni oyunu çıktı dendi benim daha bakasım gelmedi halada bakmadım acaba ne bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gwent: The Witcher Card Game
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız