Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2: Forsaken Satışları Activision'ın Beklentilerini Karşılamamış

 
Activision şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı konferansta, Destiny 2 Forsaken genişleme paketi satışların beklentilerin altında kaldığını söyledi.

"Sağlam görevler ve oynanacak yeni modlar ile yüksek kalite genişleme paketi Forsaken, ticari beklentilerimizi karşılamadı. Çekirdek Destiny hayran kitlesi ile tamamen yeniden bağlantı kurmak için halen yapılacak işler var." dedi Activision üst düzey kurumsal yöneticisi Coddy Johnson.
 
Activision, Destiny 2'nin oyuncu sayısını arttırmak ve indirilebilir içeriklerin satın alınmasını teşvik etmek amacıyla, oyunu Eylül ayında PlayStation 4'te PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verildi. BlizzCon 2018'de de PC versiyonu ücretsiz oldu ve halen 18 Kasım'a kadar kütüphaneye eklenebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metro.co.uk Destiny 2 Bungie Activision FPS
Mount & Blade II: Bannerlord'da Şehirler Xbox Game Pass 1 Aylık Abonelik 1,00 TL
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

11.11.2018 19:24:26

+1
İyi olmuş Desteniy 1.10 gibi aynen adını 2 koyup satışa çıkarmışlar.

kataaay

10.11.2018 17:27:46

+1
Büyük bir hayal kırıklığı oldu Destiny serisi. Göz göre göre Activision adlı kan emici firma yüzünden yok oldu seri. Bu kadar paragöz olmayıp hala ilk Destiny oyununu destekleselerdi(sadece ana oyun sahiplerini de düşünecek şekilde) bu kadar ağır bir çöküş yaşamazlardı satışlarda. Yapmaları gereken şey bu nesilde ilk oyunu destekleyip yeni nesil konsollar için yeni oyun çıkarmak olmalıydı ama Activision her zaman ki gibi paragözlüğünü konuşturdu ve seriyi çok kötü bir noktaya getirdi.

Bugra4129

10.11.2018 15:34:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: vbalikci Normalde oyunun içinde olması gereken şeyi dlc ile satarsan sonun bu olur. Oyuncular gerzek değil, umarım bunu anlar, 3. oyunu 4 saat değil 10 saat yaparsınız.
Aslında Örneği var Six Siege e bakarak nasıl oyunları sayılarını korurken gün geçtikçe ve oyuna dlc eklendikçe nasıl oyuncu sayısı arttırılır onu bile düşünmelerine gerek yok

vbalikci

10.11.2018 09:06:42

0
Normalde oyunun içinde olması gereken şeyi dlc ile satarsan sonun bu olur. Oyuncular gerzek değil, umarım bunu anlar, 3. oyunu 4 saat değil 10 saat yaparsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız