Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NieR: Automata Konsol için Xbox Game Pass'e Eklendi

 
Platinum Games'in aksiyon rol yapma oyunu NieR: Automata Become as Gods Edition bugün itibarıyla Konsol için Xbox Game Pass'e eklendi.

Bunun yanı sıra Overcooked! 2 de PC için Xbox Game Pass eklendi. Oyun Konsol için Xbox Game Pass'te de bir süredir mevcut.
 
Xbox Game Pass Ultimate aboneliği düşük bir fiyat karşılığında Xbox Live Gold ve 100'den fazla konsol ve bilgisayar oyununa erişim imkanı sağlıyor. Gears 5, Forza Horizon 4, State of Decay 2 ve Ori and the Will of the Wisps gibi birinci parti oyunlar çıkış gününde sisteme ekleniyor. Bunun dışında her ay 5 - 10 tane üçüncü parti ve bağımsız oyun ekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Hikaye Odaklı Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Pendragon PC için Duyuruldu Piksel Grafikli Hayatta Kalma Korku Oyunu Signalis PC için Duyuruldu

Lord Melkor

2.4.2020 21:23:41

0
Oynamayan varsa tavsiye ederim. Hikaye altaım tarzı bir yerden sonra belki sıkabilir ama güzel eğlenceli bir oynanışı var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız