Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn Çizgi Roman Serisi Bu Yaz Yayınlanacak

Titan Comics, Horizon Zero Dawn çizgi roman serisinin ilk sayısının 22 Temmuz'da $3.99 / £3.99 fiyattan raflarda ve dijital mağazalarda yerini alacağını duyurdu.
 
Oyundaki olaylardan sonrasını konu alacak çizgi roman serisi Aloy ve Talanah Khane Padish karakterine odaklanacak. Aloy'un kayıplara karışmasından sonra Talanah Khane Padish yeni ortaya çıkan tehlikeli bir katil makine türünü avlamaya ve hayattaki amacını keşfetmeye çalışacak.
 
Çizgi roman serisi, daha önce Horizon Zero Dawn ve Days Gone oyunlarının yazarlığını yapan Anne Toole tarafından kaleme alınıyor. Tasarımlar ise Ann Mauline'e ait.
 
Bunun yanı sıra bir de oyunun öncesini anlatacak prequel çizgi romanın 2 Mayıs'ta Ücretsiz Çizgi Roman Gününde ücretsiz olarak sunulması planlanıyordu fakat etkinlik corona virüsü sebebiyle ertelendi. 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Guerrilla Games'in üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn ilk olarak Şubat 2017'de PlayStation 4 için çıktı. Bu yaz PC'ye de geliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
LCS 2020 Bahar Mevsimi 9. Haftası Tamamlandı Neon Abyss 2020'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

Rachsuchtig

30.3.2020 18:04:10

+1
PS5'in cikis oyunu oldugu artik apacik belli zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız