Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İleride 3DS'te Demo Oyunlar Görecek miyiz?

3DS, bu Cuma raflardaki yerini alıyor. Hazırlanın!
 
    Nintendo 3DS yapımcısı Hideki Konno, Wired'a verdiği röportajda 3DS'in ileride getirilecek olası özellik ve fonksiyonları ile ilgili konuştu.
 
    Konno, periyodik olarak yayınlanacak olan firmware güncellemelerinin 3DS sistemine yeni içerik ve özellikler getireceğini söyledi. Bu güncellemeler sisteme yüklenirken 3DS'inizi Sleep (uyku) moduna almanız yeterli olacak. Mayıs ayında yayınlanacak firmware güncellemesinin 3DS'e eShop ve web tarayıcı fonksiyonları getireceğini bu duruma örnek verebiliriz. 
 
    Konno'ya röportaj esnasında 3DS'e sahip arkadaşlar arasında text chat imkanı olup olmayacağı soruldu. Konno bu soruya net bir cevap vermese de bunun olmasının ilginç olabileceğini belirtti.
 
    3DS demolarıyla ilgili de konuşan Konno, 3DS için yapılacak demoların mümkün olabileceğini belirtti ama ileride 3DS demosu yayınlayacakları konusunda kararsız açıklamalar yaptı:

    "Demoların etkili olup olmadığını sorguluyorum. İnsanların bir demo oynadıklarında, sadece demodaki oynanış deneyimiyle tatmin olduklarını ve oyunu satın almadıkları durumlar oluyor."
 
    "Ayrıca bazı zamanlarda insanlar demoyu oynuyor ve şöyle düşünüyorlar, 'Wow, bu harika, sanırım bu oyunu satın alacağım.' O yüzden bunun etkili bir yöntem olup olmadığı konusunda kararsızım." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wired Nintendo 3DS Nintendo 3DS demo text chat yeni özellikler açıklama firmware
Shadow of the Colossus'un Anime'si Olsaydı iPad 2'nin Fiyatı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tyln_1887

23.3.2011 12:33:00

0
ya bu ülkede bu akılalmaz vergilendirme sistemi devam ettiği sürece zaten hiç birşey gelişmez

BSC Misafiri

23.3.2011 06:33:08

0
bu 3ds de oyunları multi oynuobiliozmu ?

venom800

22.3.2011 18:01:58

0
@sacreddagger sorun yok, ben sizi anladım zaten. Ben genel anlamdan bir şeyler söyledim sadece. 3DS basın lansmanında Nintendo Genel Müdür'ü Hasan Çolakoğlu ülkemizde konsollara uygulanan vergi ile ilgili bazı şeyler söylemişti belki hatırlayanlar olur, BSC'de de yayınlandı bu sözler zaten. Kumar makinalarına uygulanan verginin ilginç bir şekilde oyun konsollarına da uygulandığından bahsetmişti ve kumarhanelerin ülkemizde yasaklanmasıyla birlikte bu verginin hala oyun konsollarına uygulanmaya devam etmesine karşı düşündüklerini dile getirmişti Hasan Çolakoğlu. Bu verginin kaldırılmasıyla ilgili çalışmalarının devam ettiğinden de bahsetti ama ben bu durumda pek ümitli değilim ne yazık ki. Bu vergiler yüzünde 3DS'in ülkemizde ki fiyatı ile avrupa fiyatı arasında %40 lık bir fark oluşuyor. Almanya'dan 600-650 TL ye 3DS almak çok daha mantıklı geliyor bu durumda.

MantarTheGreat

22.3.2011 17:52:18

0
zaten o şekilde bir düşünce ile söylemedim bunu. yurtdışı fiyatı ile zaten yurtdışında da ps3 veya xbox 360 alınıyor. demek istediğim yurtdışı ile türkiyede ki fiyatın arasında ki fark. zaten el konsollarına önem veren insanlar, bu ürünü bir şekilde yurtdışından temin etmeye çalışacaktır. kimsenin yurtdışından daha ucuza almak varken, türkiyeden alacağını zannetmiyorum. yurtdışından alma imkanı olmayanlar da bir şekilde türkiyeden temin etmek durumunda kalacak ki, bu da gerçekten yüksek bir meblaya denk gelecek. tabiki karar yine kişilerin. bu hayvani ötv ye rağmen türkiyeden alacak insanların olmadığını söylemiyorum, sadece çok az bir topluluk olacağından bahsediyorum.

venom800

22.3.2011 17:37:47

0
Arkadaşlar evet haklısınız fiyat hiç de uygun değil ülkemiz koşulları göz önüne alındığında ama el konsollarına ve özellikle Nintendo'nun el konsollarına ilgisi olan biri bu fiyat unsurunu göz ardı edip 3DS'i hiç düşünmeden alacaktır. Kendi fikrimi belirtecek olursam ben ilk gördüğüm kampanya da 3DS'i satın almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Media Markt veya Saturn gibi mağazalar kısa sürede 800 TL nin altında bir fiyata 3DS satmaya başlayacaklardır. Baktım ki ortada kampanya falan yok o zaman gözümü karartıp 3DS'i satın alırım ve bunu yaparkende asla şöyle bir mantıkla hareket etmem: ' bu fiyata ps3 geliyor şimdi 3ds alınmaz ki ya! '. Böyle düşünecek olsam zaten el konsolu almam, gider kampanyalı bir Slim Ps3 alırım ama olay bu değil. El konsollarına ilgi duyan oyuncuların çoğu sizin düşündüğünüz gibi bir kıyaslama ile hareket etmeyecek zaten. El konsoluna para verenler Ps3 veya Xbox360 alamadıkları için değil, gerçekten bu küçük oyun makinalarına ilgi duydukları için onları satın al

NarutoTR

22.3.2011 16:26:51

0
ben alıcam ps3 olduğu halde :D

summitTR

22.3.2011 15:31:38

0
sacreddagger aynen... pek alıcı bulmaz turkıyede...turkıyede genellıkle ps3 kullanılıyor...

MantarTheGreat

22.3.2011 15:26:48

0
Türkiye'de bu fiyata kaç kişi satın alacak bu ürünü, merak ediyorum doğrusu...!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız