Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U'nun Grafikleri Xbox 360 Gibi"


     GameIndustry ile röportaj yapan Microsoft'tan Phil Spencer, Nintendo'nun yeni nesil konsolu Wii U'yu yorumladı.
 
     "Bence, onların 'Pro Controller' adını verdikleri kontrolcüleri, geliştirdikleri platformu daha anlamlı yapar. Grafiksel anlamda düşündüğünüzde ise inşa ettikleri platforumun gücü, Xbox 360 kadar."
 
     Xbox 360 ile Wii U'ya gelecek olan oyunları hazırladıklarını düşünen Phil Spencer, bu oyunları Wii U'ya taşımanın çok kolay olduğunu söyledi. Nintendo'nun E3 konferansında tanıttığı ZombiU oyununu izlerken ikinci ekran etkileşimini eğlenceli bulduğu, fakat konferansta bir şeylerin eksik olduğunu düşündüğü de bu röportajda belirtilenler arasında.
 
     "Bir Zelda veya Metroid oyununu konferansta görmek isterdim."
 
     Ayrıca Spencer, Sony konferansında gösterilen ve PS3'ün birinci parti oyunlarından olan God of War'u övdü ve bunu "God of War'un E3'ü kazandığını hissettim" şeklinde yorumladı.
 
     "Biz eğlence yaratmak için buradayız ve E3'e baktığımızda amacımız çeşitlilik sunmaktı. Bay, bayan, genç, yaşlı herkese hitap ettiğimiz için kendimi iyi hissediyorum" şeklinde ise kendi sunumlarını yorumlayan Spencer, son olarak, Microsoft'un tablet, PC ve konsollada çok fazla oyuncuya sahip olduğunu belirtti ve bu büyük topluluğu kucaklamak istediğini söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console wii u yorumları xbox 360 sony e3 phil spencer röportaj
Minecraft'ın Xbox 360 Versiyonuna 40 Farklı Skin Halo 4'ün Spartan Ops İçeriği Ücretsiz Olacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

shokkul

6.7.2012 18:33:08

-2
Bu konsol sadece nintendo oyunlarını daha yüksek kalitede oynamamızı sağlıcak. Sanıyorum ki ps3 ve xbox360 tan az daha iyi olucak ama zaten konsolu alanlar mükemmmel grafikler felan beklemiyorki ? Hani alan adam oyunları için alıcak. Nintendo fanı biri olarak bunu gayet söyleyebilirim ki grafikleri ne bir ps4 olucak ne bir 720 ama zaten istemiyoruz ki bu grafikleri. Biz oyunu bir bütün olarak düşünüyoruz. Müziği hikayesi oynanabilirliği işleyişi grafiklerin sunumu... Oyun siteleri de bu kriterlere göre değerlendirir oyunları zaten. Bu yüzden gamerankings'e girdiğinizde en yüksek notlar nintendo oyunlarında. Bakalım eğer wii u 'ya pikmin 3 çıkıcak ssb'da çıkarsınlar Sakurai yapmıcam dedi ama bir de kid icarus çıkardılar mı direk alırım. Oyun dünyasında oyun ruhunu yansıtabilen bir nintendo kaldı ( reddit 4chan felan takılın tartışmaların yarısı oyun ruhu bitti son gardiyan nintendo tarzı tartışmalarla dolu). Bu yüzden konsol gene fazla satıcak. Hani buraya mesaj atarken birdaha bilin neden bu fanlar bu konsolu alıyor di

deerhunter1980

6.7.2012 16:52:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo'dan bir Zelda ya da Metroid beklermiş. Kendileri sanki her e3'te yeni Halo yeni Gears of war duyuruyor. Sanki her yıl God of War çıkıyor.Bu tarz oyunlar her yıl zırt bırt gelmez. Daha zelda Skyward Sword geçen yıl çıktı. Pro controller'in wiiU ya daha çok yakışacağını söylemiş, anlaşılan wiiU yla benzer tablet sistemi kullanacakları için etekleri tutuşuyor.Yeni neslin diğer üyelerini henüz hiçbirimiz görmedik, o yüzden wiiU ölücek bilmemne tarzı yorumlar yersiz. gba ve ds'e bakın, karşılarında psp falan varken rezalet pikselli grafiklerle 100 milyon falan sattılar, ds hele rekor kırdı. diğer konsollar çıkınca wiiU rezil kalırsa da sorun yok, alan razı satan razı her şekilde. ki şahsi görüşüm, PS4 ü bilemem ama sanırsam XBox720 ile wiiU arasında dağlar kadar fark yok donanımsal olarak ki böyle garip eleştiriler yapmış adamcağız. çünkü eğer iki konsol birbirine yakınsa wiiU 720'yi mahveder, wii bile dandik grafikleriyle katladıysa satışları. Neyse hep beraber görücez 720 nin marifetlerini. O zamana kadar fazla atıp tutmamalıyız.
soyledigin bi cok seye hem fikirim ama sence Wii U yeni nesillerin yanina yaklasabilirmi??? birak yeni nesili bazi firmalar su anki konsollara ancak yetistigini soyluyor.Bi kac gun evvel Square Enix in yeni nesillerle ilgili aciklamasini oku o zaman anlarsin aradaki farki.Bu da MS un ancak be ancak xbox360 ayarinda yeni bi konsol cikarmasi gerektigini gosteriyor,sende buna inaniyosan diyecek bisi yok

BSC Misafiri

6.7.2012 10:50:09

-1
Nintendo'dan bir Zelda ya da Metroid beklermiş. Kendileri sanki her e3'te yeni Halo yeni Gears of war duyuruyor. Sanki her yıl God of War çıkıyor.Bu tarz oyunlar her yıl zırt bırt gelmez. Daha zelda Skyward Sword geçen yıl çıktı. Pro controller'in wiiU ya daha çok yakışacağını söylemiş, anlaşılan wiiU yla benzer tablet sistemi kullanacakları için etekleri tutuşuyor. Yeni neslin diğer üyelerini henüz hiçbirimiz görmedik, o yüzden wiiU ölücek bilmemne tarzı yorumlar yersiz. gba ve ds'e bakın, karşılarında psp falan varken rezalet pikselli grafiklerle 100 milyon falan sattılar, ds hele rekor kırdı. diğer konsollar çıkınca wiiU rezil kalırsa da sorun yok, alan razı satan razı her şekilde. ki şahsi görüşüm, PS4 ü bilemem ama sanırsam XBox720 ile wiiU arasında dağlar kadar fark yok donanımsal olarak ki böyle garip eleştiriler yapmış adamcağız. çünkü eğer iki konsol birbirine yakınsa wiiU 720'yi mahveder, wii bile dandik grafikleriyle katladıysa satışları. Neyse hep beraber görücez 720 nin marifetlerini. O zamana kadar fazla atıp tutmamalıyız.

blizzard3

5.7.2012 20:03:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 2si de bir PS3 etmedi. Spencer'in dediği gibi E3'ü Gow ve Last of us kazandı. Gow3 kalitesi de hala geçilemedi.
gowu yücelten grafik ve kalitesi deyil sundugu atmosfer ve ruhu

Guest-E851F29FD

5.7.2012 05:56:26

0
ben pc oyuncusuyum.artık pc ye dogru düzgün oyun bile çıkmıyor.biz pc'ciler her gün ananı kucaklıyoruz Phil Spencer sen rahat ol

skulz

5.7.2012 00:11:00

0
Bende Nintendo konferansında Zelda bekledim ama ne yazıkki duyurulmadı...

E_Aydin35

4.7.2012 18:00:01

-1
Açıkcası ben yinede Wii U'yu tercih ederim.. Hem fiyat hemde oyun çeşitliliği benim için önemli ve bu her iki konsoldada başarılı bir şekilde sunuluyor

PsiKoman

4.7.2012 16:31:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Brand06 Bu bence yeni nesil konsolların yaklaştığına ait bir mesaj.Çünkü kimse rakip firmanin konsolununun kendi konsolu kadar güzel grafikleri oldğunu kolay kolay kabul etmes diye düşünüyorum.
Haberi görünce ilk aklıma bu geldi.

deerhunter1980

4.7.2012 13:51:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sonuç değişmeyek çünkü japonlar ve amerikalılar aldıkları zevke göre cihaz aldıkları için grafikleri çok önemsemiyorlar (hadi amerikalılar gene dikkat ediyorlar) işte bundan kaynaklı olarak geçen nesilin satış birincisi wii oldu o yüzden wiiu da da durum değişmeyecek
anti Nintendo cu degilim ve Nintendo yu da cok severim ama Wii U ile bu firmaya resmen acidim.Wii ye bisi demedik ilk idi kontrolleri ve gercekden de cok eglencelydi oyunlari zevkliydi gerckden de ama bu konsolun artisi ne var tabletmi? oynanabilirlige dair hic bisey katamayacagini dusunuyorum E3 de gorduk ve cok anlamsiz geldi bana iddaa ediyorum Wii kontrollr olarak bu tabletden cok daha iyi.Zomie U da gordum adam kapi sifresini tabletten giriyodu ee oyunlarda zaten o anda ekranda yasiyosun bu heyecni ornek Dead Space. Grafiksel olarak da bi cok Wii U inceleyen site su anki konsollardan daha detaysiz gorundugunu solemis sakin konsol yeni heralde bole olucak demeyin neden cunku bu sistem teknolojisini 7 senedir adamlar yalayip yuttu.Nintendo nun bu konsol fanlarina bir hakarettir bence.Satis da yenileri gelince ki cgi kalitede gorselik ve oynanisa dair cok daha iyi cozumlerle gelecek diyolar ki cok zor olur bu konsolun isi.Japonya da iyi gider ama diger pazarlarda ne olur muamma.Firmalar dahi cekimser bakiyor bu sefer ustune basa basa soyluyorum bir NINTENDO KONSOL una

BSC Misafiri

4.7.2012 13:08:23

+3
sonuç değişmeyek çünkü japonlar ve amerikalılar aldıkları zevke göre cihaz aldıkları için grafikleri çok önemsemiyorlar (hadi amerikalılar gene dikkat ediyorlar) işte bundan kaynaklı olarak geçen nesilin satış birincisi wii oldu o yüzden wiiu da da durum değişmeyecek

BSC Misafiri

4.7.2012 13:08:20

-1
Ben şahsen bu konsolu alacağım, bu konsolda zeldai mario, vs vs derken küçük oğlumla çok güzel vakitler geçireceğimi düşünüyorum. Şimdi Gow vs denmiş ama bakın açık söyliyeyim ben bu şiddet dolu oyunları oğlumun oynamasına izin vermem. Bu yaş sınırlaması oyunlara boşuna koyulmuyor. Bu aşırı şiddet yüklü ama oldukça kaliteli Gow gibi oyunlarıda kendim zaten oynuyorum. Ben şahsen bu konsolun hedef kitlesiyim ve benim ilgimi çekmeyi başardılar. Grafik vs 5-6 yaşındaki çocuğun çokta umurunda olmaz zaten önemli olan birlikte güzel zaman geçirmemiz, bu sebeplerle xbox ve wii u nun hedef kitlesinin benzerlikleri kadar farklılıklarıda içerdiği unutulmamalı diye düşünüyorum, iyi forumlar.

lextor

4.7.2012 13:05:21

+2
Karalama kampanyası bunlar.

krnl

4.7.2012 10:54:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior Wii U yeni nesil ama hala şuanki nesile kıyaslanıyor. PS4 ve Xbox 720 Wii U'yu bitirebillir.
Bence kesin bitirir.Bu haberde bi kanıtı zaten.

BSC Misafiri

4.7.2012 10:54:20

-6
2si de bir PS3 etmedi. Spencer'in dediği gibi E3'ü Gow ve Last of us kazandı. Gow3 kalitesi de hala geçilemedi.

BSC Misafiri

4.7.2012 10:54:13

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior Wii U yeni nesil ama hala şuanki nesile kıyaslanıyor. PS4 ve Xbox 720 Wii U'yu bitirebillir.
ps3 de wii yi bitirirdi ama bitiremedi wiU nun kendini diğer konsollardan ayıran özellikleri vardır

Kasatka

4.7.2012 10:36:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Brand06 Bu bence yeni nesil konsolların yaklaştığına ait bir mesaj.Çünkü kimse rakip firmanin konsolununun kendi konsolu kadar güzel grafikleri oldğunu kolay kolay kabul etmes diye düşünüyorum.
Anlamamissin ki ? Aslinda burda rakibi degil kendi cihazini ovuyor. Yani bizim cihaz (xbox) yeni cikacak olan WII U kadar iyi HALA demeye getiriyor.

UNNL

4.7.2012 10:33:35

0
Bu bence yeni nesil konsolların yaklaştığına ait bir mesaj.Çünkü kimse rakip firmanin konsolununun kendi konsolu kadar güzel grafikleri oldğunu kolay kolay kabul etmes diye düşünüyorum.

Celtic Warrior

4.7.2012 10:31:05

+1
Wii U yeni nesil ama hala şuanki nesile kıyaslanıyor. PS4 ve Xbox 720 Wii U'yu bitirebillir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız