Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Viewfinder PlayStation 4 için Çıkış Yaptı

 
 
Yayıncı Thunderful Games ve geliştirici Sad Owl Studios, birinci şahıs bulmaca oyunu Viewfinder'ın PlayStation 4 için PlayStation Store üzerinden 24,99 dolara satışa sunulduğunu duyurdu. Viewfinder ilk olarak 18 Temmuz'da PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyuncular bu yapımda gerçeklik algısını yitirebiliyor 
 
 
 
Bulmaca macera oyunu ilk çıktığı günden bu yana oyuncular tarafından seviliyor. Steam yorumlarına bakacak olursak oldukça olumlu incelemelerle beraber karşılaşabiliyor ve Steam üzerindeki etiketi de son derece olumlu ve çok olumlu olarak yer buluyor.

Fotoğraf makinesi ile beraber algılara meydan okuyabileceğimiz bu yapımda her bir nesne farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Buradaki nesneleri elimizdeki fotoğrafla beraber farklı şekillere döndürebiliyor, gizli kapıları ve seçenekleri bu şekilde açabiliyoruz. Oyuncular burada bir nevi gerçeklik algısını yitirebiliyor diyebiliriz.
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Viewfinder
Everdream Valley Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor Steam'in Büyük İndirim Tarihleri Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız