Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ünlü RPG Geliştiricisi Obsidian Kapanmaktan Kurtulmuş

Pillars of Eternity heyecan verici bir oyun
 
    Star Wars: Kotor 2, Neverwinter Nights 2 ve Fallout New Vegas gibi harika RPG oyunlarından tanıdığımız son dönemlerde çıkan en iyi RPG'lerden Wasteland 2'nin geliştirilmesine yardım eden Obsidian Entertainment kapanmanın eşiğinden dönmüş.
 
    Obsidian Entertainment yetkililerinin açıklamalarına göre 2012 yılında büyük çaplı bir oyun projesi almışlar. Bu projenin iptal edilmesiyle birlikte firma neredeyse kapanma noktasına gelmiş; hatta bu yüzden stüdyoda bazı çalışanlar işten çıkarılmış. Eğer firma o dönemde yeni bir proje alamasaymış kapanabilirmiş.
 
    Her ne kadar Obsidian Entertainment o dönemde yeni bir proje alamasa da Pillar of Eternity adlı projelerini 1.1 milyon dolar yardım beklentisiyle Kickstarter'a koymasının ardından firma kurtulmuş; çünkü toplamda 4 milyon dolara yakın bağış toplanmış.
 
    Şimdi Pillars of Eternity 26 Mart'ta piyasaya çıkacak. Bu oyundan beklentiler gerçekten de çok büyük. Özellikle eski tarz RPG oyunlarına ilgi duyanlar Pillars of Eternity'i büyük bir heyecanla bekliyorlar.

    RPG konusunda böylesine yetenekli bir firmanın kapanması gerçekten üzücü olurdu. Umarız Pillars of Eternity hem oyuncuları, hem de geliştiricileri memnun edecek bir performans sergiler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 rpg obisidian entertainment pc kickstarter project eternity pillars of eternity
GTA Online'ın Heists Görevleri de Sorunlu Çıktı PlayStation Mobile Servisi Kapanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

11.3.2015 15:33:25

-1
South park oynayan çöpler. Obisidan South park oyunu yapmaya meçbur kalmasalardı keşke.

VitalyScherbo

11.3.2015 13:01:29

0
Obsidian'ın eski oyunlarını oynayacak kadar şanslı değildim ancak New Vegas bile bu firmanın RPG türünde ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtı. PoE tarzına yakın oynadığım tek RPG Dragon Age: Origins idi. Şu an Inquisition oynuyorum ama maalesef Origins'in tadını veremiyor. PoE, benim gibi düşünen herkesin heyecanla beklediği bir yapım ve inanıyorum ki beklediğimize değecek.

Wayward Son

11.3.2015 11:57:54

0
Pillars of Eternity deli gibi beklediğim bir oyun. Baldur's Gate sistemini devam ettiriyor ve eski AD&D kuralları geçerli. Enfes olacak.

Vinewood

11.3.2015 11:48:53

0
South park gibi 10/10 bir oyunu yapan firma kapanırsa olay çıkarırım

ShadowofDeath06

11.3.2015 11:23:40

0
South Park oyunundan sonra ayrı bir sever oldum Obsidian'ı kapanmasın :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of Eternity
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız