Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Glitch Busters: Stuck on You Duyuruldu

 
 
Yayıncı Skybound Games ve Japon geliştirici Toylogic, co-op'a dayalı üçüncü şahıs nişancı oyunu Glitch Busters: Stuck on You'yu PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Uzak bir gelecekte yapay zeka, gizemli virüslerin saldırısına uğrar. Virüslerin sanal dünyadaki her bir yapay zekaya bulaşmasını engellemek size ve ekibinize kalır.

Özel manyetik yetenekler ve gelişmiş silah seçenekleriyle karşımıza çıkacak olan Glitch Busters: Stuck on You'da ekip koordinasyonu oldukça önemli. Bir metropolde veya her an patlamaya hazır bir yanardağ bölümünde sizi yok etmeye çalışan virüsler üstünüze gelecek. Virüsleri yok etmek için tek başınıza veya 3 arkadaşınızla beraber oynayın. Çılgına dönmüş bir çevrimiçi dünyada ağın en çetrefilli virüslerini alt etmek için ekibinizle yola koyulun.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Glitch Busters: Stuck on You
İnteraktif Hikaye Oyunu Mothmen 1966, 14 Temmuz'da Geliyor Açık Dünya Macera Oyunu Aka, 2022'nin 4. Çeyreğinde Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız